35738
13:00 14.022022

Гороскоп (14 – 20 лютого)

Цікаве 4463

ОВЕН

Не варто заводити романтичні знайомства. Можете зіштовхнутися з непередбаченими ускладненнями. Сприятливий період для поліпшення стосунків у родині, особливо зі старшими родичами і батьками. Ваша інтуїція й досвід дозволять у будь-якій складній ситуації знаходити правильні рішення. 

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень не сприяє логічним вчинкам, хоча ви і зможете знайти безліч виправдань своїм діям. Вам доведеться докласти рішучі зусилля, якщо маєте намір уникнути даремних витрат часу й енергії. Деяку небезпеку можуть становити неуважність або зневага до потенційної погрози. 

БЛИЗНЮКИ

Зараз перед вами немає жодних обмежень для прояву активності. Якщо вас більше надихають домашні справи – будуйте наполеонівські плани, не обмежуйтеся тільки поверхневим наведенням порядку. У вихідні дозвольте собі деяку марнотратність і винагородіть себе гарним відпочинком. 

РАК

Тиждень складається досить вдало. Він дозволяє навести лад у найрізноманітніших справах, домогтися багатьох цілей. Вам вистачає часу і на домашні справи, і на вирішення професійних питань. Вихідні будуть пов’язані з незвичайними романтичними пригодами, можливе пробудження сильних почуттів. 

ЛЕВ

Залишіть позаду сумніви, якщо на щось зважилися. Та все ж вам водночас необхідно пам’ятати про обережність і триматися в тіні. Адже виникає висока ймовірність прийняття нерозумних рішень і здійснення необачних вчинків. Оточуючі з цього приводу можуть неправильно зрозуміти вас. 

ДІВА

Доведеться у цей період розриватися між роботою і домівкою. Можливо, ви навіть самі відчуєте, що основна робота зараз починає забирати у вас усе більше часу і сил, а от родині вдається виділяти усе менше й менше уваги. Тож постарайтеся правильно розставити пріоритети. 

ТЕРЕЗИ

Ваші рішення здивують оточуючих своєю нестандартністю, але водночас дозволять швидко домогтися успіху. Ви завжди будете в центрі уваги. Є шанс також завести корисні знайомства, зв’язки в найвищих колах. Почуття такту і гарних манер стають вашими надійними союзниками. 

СКОРПІОН

Корисно вести переговори про перспективи бізнесу. Не слід братися за нові справи. Займіться систематизацією і прибиранням свого простору життєзабезпечення. Не ризикуйте, якщо вас відвідають раптові ідеї, ви ще згодом до них повернетеся. У вихідні важливі речі будуть вирішуватися за закритими дверима. 

СТРІЛЕЦЬ

Про спокій можна тільки мріяти: емоційна напруга зростає з кожним днем. Ваша поведінка може стати несподіванкою для близьких людей, і тому не дивуйтеся їхній реакції на власні вчинки. Ви повинні бути готові стати друзями своїм дітям, облишити повчальний тон, а за необхідності – визнати власні помилки. 

КОЗЕРІГ

Не піддавайтеся спокусам, якщо почуваєте, що все це може похитнути основи вашого життя. У родині також назріває ситуація, що зажадає терплячого спільного розбору обставин. Враховуйте, що, до того ж, і ваші ніби цілком безневинні вчинки зараз можуть бути неправильно витлумачені іншими. 

ВОДОЛІЙ

Через власні вчинки ви постійно потрапляєте в неприємні ситуації. Можуть виникнути проблеми на роботі. Не виключені й фінансові труднощі. Робіть те, що у вас добре виходить. Ви схильні поводитися зухвало і ображатися на тих, хто вам на це вкаже. Зміни до кращого можуть відбутися наприкінці тижня. 

РИБИ

Не придумуйте собі додаткову роботу. Ви можете опинитися в новому місці та у новій компанії. Вихідні гарні для домашніх робіт, відпочинку в колі родини і зустрічей із друзями на своїй території. Дуже важливо правильно розподіляти сили. У вихідні плануйте зайнятися виконанням домашніх обов’язків. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах