36732
10:00 30.012022

Гороскоп (31 січня – 6 лютого)

Цікаве 3700

ОВЕН

Може виникнути потреба в активних діях і змінах, але робити все треба акуратно. Запланований візит на вихідні до друзів краще відкласти, а ці дні варто присвятити оселі й родині, в іншому випадку на вас очікує великий розбір польотів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

ТЕЛЕЦЬ

В усі справи доведеться вкласти максимум сил і енергії. Однак вам не варто очікувати того ж від інших. Постарайтеся не втручатися в хід подій, які не стосуються вас безпосередньо: зараз розуміння і терпіння – це реальний ключ до успіху. Сприятливий день – середа, несприятливий  – четвер.

БЛИЗНЮКИ

Ви легкі на підйом, рішучі, енергійні, ці якості стануть запорукою успіху. Саме час зайнятися здійсненням задуманого і тоді  відразу зростуть ваші шанси. Постарайтеся не зривати на домашніх напругу, накопичену на роботі. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – п’ятниця.

РАК

Ви в змозі  змінити на краще стосунки з близькими. З начальством не встрявайте в суперечки, вони не принесуть конструктиву. Очікуйте цікавої інформації, щоб просунутися кар’єрними сходами. Не забувайте про близьких, постарайтеся виділити їм час. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

ЛЕВ

Тиждень може виявитися успішним, якщо не будете наполегливо рватися в перші ряди. Ви будете відчувати небувалий підйом сил, постарайтеся максимально використати цей час. Ви можете поділитися своїми ідеями з колегами, вони обов’язково вас підтримають. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

ДІВА

Не відмовляйтеся від допомоги друзів. На службі на вас чекають більші успіхи, якщо не будете розмінюватися на дрібниці. Вдалий період для пошуків додаткового заробітку. Багато проблем розв’яжеться, бажане прийде до рук, користуйтеся моментом. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

ТЕРЕЗИ

Успіх вимагає ретельної підготовки і перевірки необхідної інформації. Сміливо беріться за нові справи. Ваша ініціатива може набути цілком матеріальних обрисів. Удача на вашому боці. У вихідні прийде допомога, якої очікуєте. Доведеться її прийняти. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

СКОРПІОН

Особливо щасливими будуть ті, хто виявить завзятість у пошуку нових сфер для застосування талантів. На роботі з’являться нові можливості для професійного зростання і значного зміцнення добробуту. У вихідні велику радість принесуть приємні зустрічі. Сприятливий день – субота, несприятливий  – середа.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто відкривати своїх планів навіть близьким друзям. Не відкладайте на потім те, що можна зробити зараз. Доведеться усувати помилки і недоробки. У вихідні бажано не планувати далекі поїздки, вони можуть виявитися невдалими. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

КОЗЕРІГ

Все обов’язково вийде, ви на правильному шляху. Ваші задуми найближчими днями повинні бути сховані від інших, тоді все складеться щонайкраще. Слід бути готовим до розумних компромісів. На вихідні зможете поєднати роботу з відпочинком. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ВОДОЛІЙ

У вас з’явиться багато зайвої роботи, а з нею і жалю про те, що ви звалили на себе все це. Вам знадобиться допомога інших у вирішенні фінансової проблеми. У вихідні постарайтеся створити вдома гармонійну атмосферу, родині це буде приємно. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

РИБИ

Якщо в чомусь засумніваєтеся, не соромтеся запитувати. Частину роботи довірте колегам, вони не образяться. Ви можете виявитися занадто впертими в непринципових питаннях, постарайтеся уникати категоричності в судженнях. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини