35662
10:00 23.012022

Гороскоп (24 – 30 січня)

Цікаве 3989

ОВЕН 

З’явиться прекрасна можливість реалізувати творчі здібності, але варто контролювати дратівливість, не провокувати конфліктів, вони можуть виявитися затяжними. Вихідні не слід проводити в блаженному неробстві, займіться чим-небудь корисним. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ

Займіться втіленням своїх задумів, ви не пошкодуєте. Не варто демонструвати свою унікальність і доводити свою незамінність, посидьте тихо. Домашні справи можуть відібрати весь вільний час, але сварки справі не допоможуть. Сприятливий день – понеділок, несприятливий  – середа.

БЛИЗНЮКИ

Ви ризикуєте виявитися в центрі подій – на вашій скромній персоні буде зосереджена увага інших. Ваші професійні й організаторські здібності будуть оцінені гідно. Стежте за своєю мовою, намагайтеся продумувати те, про що говорите. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

РАК

Всю увагу варто зосередити винятково на робочих питаннях. Постарайтеся не форсувати події, дозвольте їм плавно текти. Необхідна обережність у виконанні будь-яких справ. Вас може охопити творчий порив. Постарайтеся втілити його у щось реальне. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

ЛЕВ

Вам бажано стежити за своїми висловами, інакше з’явиться ризик потрапити в прикру ситуацію. Може придатися допомога друзів, одному складно впоратися з великим обсягом роботи. Імовірні гарні новини, пов’язані з перспективними пропозиціями.  Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

ДІВА

Смуга невдач залишилася позаду. Можна радіти і діяти. Розширте свої обрії, навчіться чому-небудь новому, тим навичкам, яких вам гостро не вистачало. Обраний вами напрямок може з легкістю змінитися на протилежний, стежте за собою. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

ТЕРЕЗИ

Ретельно аналізуйте події, опираючись на життєвий досвід і логіку. Не йдіть на приводу чужої думки. Постарайтеся утриматися від відкритої критики колег. Ваші плани можуть значно відрізнятися від планів інших, імовірні конфлікти на цьому ґрунті. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – п’ятниця.

СКОРПІОН

Ваш авторитет може врятувати від провалу вкрай важливу справу, будьте готовими взяти на себе відповідальність. Не вступайте в дискусії, коли не до кінця не впевнені у своїй правоті. Приготуйтеся до несподіваного прориву в справах.  Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ

На роботі можуть виникнути нові ідеї, які швидко втіляться в реальність. Стосунки з колегами налагодяться, що створить позитивну атмосферу. Постарайтеся бути відвертішими із собою й іншими, і тоді ви самі не станете жертвою обману. Будьте обережними у вихідні. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

КОЗЕРІГ

Фортуна буде вам посміхатися, і ви можете ризикнути відкрити власну справу. Вас будуть спокушати привабливими пропозиціями, від яких нелегко відмовитися, але все-таки не давайте згоди відразу, подумайте. Від начальства ви можете не тільки почути слова похвали, але й одержати премію. Сприятливий день – субота, несприятливий – п’ятниця.

ВОДОЛІЙ

Ви можете впоратися з будь-якою проблемою. Удача буде супроводжувати у всіх починаннях. Для успішної роботи вам знадобляться терпіння, незворушність і витримка. Імовірні позитивні зміни на роботі. У вихідні краще відпочити у сімейній обстановці. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

РИБИ

Імовірні перепади настрою, які можуть привести до кризи. Вам тяжкувато вдасться перетворити свої проєкти в життя. Постарайтеся не починати нових справ, краще як слід відпочиньте. Попереду на вас чекають цікаві й доленосні зустрічі. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – вівторок.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
Всі новини