36732
10:00 16.012022

Гороскоп (17 – 23 січня)

Цікаве 4268

ОВЕН

Успіх очікує на вас при нетрадиційному підході до вирішення життєвих проблем. Вам необхідно виявити терпіння, інакше можливий конфлікт. Можуть відновитися колись загублені важливі контакти і зв’язки. Випадкові зустрічі у вихідні відкриють перед вами нові перспективи.

ТЕЛЕЦЬ

Варто відгородити себе зараз від зайвої роботи. Застосуйте всю свою чарівність для досягнення кар’єрних висот. Не виключені відкриття й позитивні зміни. А ще вам у цей період будуть дуже потрібні комфорт і спокій. У вихідні варто вирушати в найближчі поїздки й далекі подорожі.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся спілкуватися з іншими рівно стільки, скільки необхідно, не треба  надмірностей. Не призначайте серйозних зустрічей. Ваша праця виявиться малоефективною, для досягнення бажаного результату доведеться докласти максимум зусиль. У вихідні на вас можуть очікувати приємні сюрпризи.

РАК

Перед вами відкриваються блискучі перспективи, але це не означає, що вам потрібно квапитися, від вас будуть необхідні скрупульозність і виваженість. На вашому шляху не передбачається практично жодних перешкод, крім власної неуважності. У вихідні не розповідайте про свої досягнення – заздрісники не дрімають.

ЛЕВ

Ваша бурхлива енергія практично ніколи не стихає. Вам необхідно безжалісно позбуватися від усього непотрібного, що створює безладдя і плутанину. Не дозволяйте партнерові втягнути себе в конфліктну ситуацію. У вихідні візит до родичів зробить на вас благодатний вплив.

ДІВА

Дайте спокій власним старим проблемам, краще сконцентруйтеся на майбутніх проєктах. Вам будуть потрібні зібраність і терпіння, зате ви зможете домогтися значних результатів. Але не варто звалювати на себе всі проблеми світу. Ймовірні цікаві пропозиції з боку начальства. 

ТЕРЕЗИ

На вас очікує жвавий, насичений подіями період. Сприятливий час для повернення до нереалізованих планів та ідей. Вихідні краще присвятити сім’ї та близьким – хоча б тому, що вони досить давно страждають від дефіциту вашої уваги. Не соромтеся виявити свої інтелектуальні здібності.

СКОРПІОН

Імовірне підписання вигідних угод. Ви зараз можете сміливо розраховувати на допомогу і сприяння друзів. Прислухайтеся до ідей близьких людей, це може послужити фундаментом для вашого майбутнього проєкту. Вихідні – гарний час для ухвалення рішення і сміливого кроку. 

СТРІЛЕЦЬ

Успіх неодмінно прийде до вас, але тільки якщо ви докладете максимум зусиль до його досягнення. Якщо перед вами постане проблема вибору, краще запитатися поради в друзів і родичів. Не намагайтеся виконати роботу, якою зайнялися, поодинці – це лише зіпсує стосунки з оточуючими.

КОЗЕРІГ

Ви легко зможете розв’язати проблеми друзів і встигнути зробити більше, ніж запланували. Постарайтеся не завантажувати себе зайвою роботою. Якщо у всіх питаннях ви будете наполягати на своїй думці, ймовірні конфлікти з близькими людьми, намагайтеся прийняти компромісне рішення.

ВОДОЛІЙ

Ви зможете домогтися набагато кращого результату, якщо станете якомога менше говорити про власні проблеми і уважніше вислуховувати думки інших. Незначні тертя з близькими людьми у вихідні  вам легко вдасться перебороти, якщо ви будете готові поступитися хоча б чимось.

РИБИ

Вас можуть турбувати питання, пов’язані з кар’єрою. Доведеться багато часу виділити паперовій тяганині, постарайтеся бути гранично уважними. Ретельно аналізуйте події, що відбуваються з вами, і не робіть імпульсивних та необдуманих кроків. Розпочаті справи будуть вдалими і багато задумів відносно легко втілиться в життя.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини