38297
10:00 2.012022

Гороскоп (3 – 9 січня)

Цікаве 4786

ОВЕН

Не піддавайтеся емоціям, їхня сила може затьмарити ваш розум і нашкодити справам. Спокій та розважливість – ось це складові вашого успіху. Удача сприятиме ініціативним, але при цьому не варто командувати близькими та з’ясовувати стосунки з друзями чи колегами.

ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся звільнити себе від зайвих справ. Несподівані проблеми можуть загальмувати роботу, стомити вас і практично довести до стресу. Бажано кинути всі сили на вирішення старих проблем. У вихідні слід у всьому знати міру, інакше бажання добре відпочити може вам нашкодити.

БЛИЗНЮКИ

Ваша результативність помітно зросте, воля стане непохитною, і ви чимало досягнете. Відкиньте зайві сумніви, інакше на подолання власного опору витратите забагато зусиль. Уникайте неточностей у роботі та особистих стосунках. У вихідні не піддавайтеся на емоційні провокації.

РАК

Ваші успіхи в професійній діяльності гідні поваги. Будьте більш м’якими з близькими людьми. Цього тижня є ймовірність отримання важливої інформації, можливо, із зовсім несподіваного джерела. Вихідні виявляться сприятливим часом для завершення раніше відкладених справ.

ЛЕВ

Вам будуть потрібні витримка та чіткість у справах. Необхідно реалізувати хоча б частину намічених планів. Бажано менше контактувати з малознайомими людьми. Друзям може знадобитися ваша допомога. У вихідні намагайтеся не перевантажувати себе домашніми турботами.

ДІВА

Зростуть вимоги до якості вашої роботи. Постарайтеся знизити обсяг справ, якими будете займатися в цей час. Дослухайтеся до порад друзів: з боку легше помітити недоліки. Бажано уникати непотрібних контактів. Вихідні присвятіть відпочинку і розвагам – настав час збагатити себе новими враженнями.

ТЕРЕЗИ

Виявляйте більше впевненості у власних силах. Ваші успіхи в роботі справлять враження навіть на вас самих. Будьте обережніші зі сплеском емоцій, остерігайтеся також різких перепадів настрою. Можете розраховувати на допомогу друзів. У вихідні не створюйте конфліктних ситуацій, особливо в родині.

СКОРПІОН

Вам доведеться не раз відстоювати власну точку зору. Для досягнення мети необхідно виявити ініціативу. Бажано всіма силами уникати конфліктів, не слід навіть жартома сперечатися з будь-якого приводу. У вихідні під час вирішення сімейних проблем постарайтеся не бути упередженим.

СТРІЛЕЦЬ

Треба привести свої думки та почуття в порядок, проаналізувати й урівноважити власний емоційний стан. Настав час для відновлення втрачених зв’язків: вони допоможуть вам у найближчому майбутньому. Не забувайте про рідних і близьких. Вам легко вдасться налагодити з ними гарні стосунки.

КОЗЕРІГ

Доведеться багато часу приділити вирішенню особистих проблем. Дослухайтеся до порад друзів, можливо, це ще один стимул до успіху. Роботи виявиться значно більше, ніж ви припускали. Начальство врахує вашу думку. Зверніть увагу на проблеми дітей, їм потрібні ваші турбота й допомога.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся позбутися всього непотрібного, дрібного, що заважає вам як у професійній діяльності, так і в особистому житті. Не відмовляйтеся від допомоги друзів. Уникайте суєти і не соромтеся глузувати з себе. У вихідні бажано навести порядок у домашніх справах, присвятити більше часу дітям.

РИБИ

Будь-які справи вдаватимуться, і може навіть здійснитися заповітна мрія. У вас прокинеться непереборне бажання змінити коло спілкування, велика ймовірність появи близьких за духом друзів. Тільки остерігайтеся ненадійних людей, вони можуть підвести. У вихідні займіться вирішенням домашніх справ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини