36235
10:00 26.122021

Гороскоп (27 грудня – 2 січня)

Цікаве 4269

ОВЕН

Не варто реагувати на вимоги начальства занадто емоційно. Вам удасться знайти дипломатичний підхід і уникнути неприємностей. А до того ж домогтися прийняття потрібного вам рішення. У вихідні завзята праця принесе швидкий успіх. Багато чого встигнете, адже у вас відкриється друге дихання.

ТЕЛЕЦЬ

Сміливі експерименти небажані, краще діяти перевіреними методами. Ваші товариськість і життєстійкість знайдуть гідне застосування. Цього тижня на роботі можливі певні ускладнення в справах та розбіжності з колегами. У вихідні ймовірно виникнуть труднощі в стосунках з родичами.

БЛИЗНЮКИ

Вам однаково добре будуть вдаватися як побутові, так і професійні справи. Намагайтеся не відкидати певні умовності й водночас виявляти рішучість у подоланні труднощів. У вихідні порадуйте своїх близьких турботою та увагою. Відчуття свята, що наближається, сприятиме вашому гарному настрою.

РАК

Навалиться багато різних справ, і ви не будете знати, як правильно розставити пріоритети. Імовірно, почнеться новий відлік у вашій кар’єрі. Можливе раптове поліпшення матеріального благополуччя. У вихідні виберіться в гості або запросіть друзів до себе – і приємне спілкування вам забезпечено.

ЛЕВ

Цього тижня свої задуми краще тримати в секреті, це піде на користь їхній реалізації. Отримаєте шанс установити досить корисні ділові зв’язки, що сприятливо відобразиться на вашому соціальному статусі. Гарний період для вирішення сімейних проблем і налагодження взаємин з рідними та близькими.

ДІВА

Можливе розчарування в комусь із близьких, але це не привід для серйозного погіршення стосунків з цією людиною. Прийде відчуття спокою та гармонії. Ви здатні гори звернути, причому без особливо великих зусиль. У вихідні усвідомлення завершеності справ принесе глибоке задоволення.

ТЕРЕЗИ

Досить часто доведеться займатися рутинними справами, розчищати завали на роботі, щоб у потрібний час ніщо не стало на заваді вашій діяльності. У цей період можна піти на зважений ризик. У вихідні не відмовляйтеся від пропозицій друзів сходити на вечірку, це принесе вам чимало позитивних емоцій.

СКОРПІОН

Вам доведеться розгрібати рутину. Для кожної речі або завдання знайдеться підходяще місце та час. Буде важко, але винагорода не забариться і з’явиться у вигляді морального задоволення. А воно зростатиме разом з матеріальним успіхом. У вихідні зможете застосувати отримані відомості на практиці.

СТРІЛЕЦЬ

Усе, що не робиться, – на краще, і якщо виникли певні труднощі в особистому житті, то, можливо, на вас чекає успіх у справах і зростання фінансів. Дослухайтеся до своєї інтуїції – вона не підведе. Бажано відновити доброзичливі відносини з колегами. Вихідні – гарний час для перерозподілу обов’язків у сім’ї.

КОЗЕРІГ

Уважно спостерігайте за ходом подій: усе може змінитися в будь-який момент. Бажано не метушитися і не квапити намічені події. Якщо не до снаги змінити обставини, спробуйте змінити своє ставлення до них. Живіть власною думкою, нехай пересуди інших вас не хвилюють. 

ВОДОЛІЙ

У цей період перед вами можуть відкритися нові обрії. Справи на роботі будуть складатися благополучно й не дуже вас турбуватимуть. Натомість родичам знадобляться ваші увага та допомога. Бажано приділити більше часу дітям. У вихідні постарайтеся подарувати собі нові приємні враження.

РИБИ

Будьте особливо уважні до інформації, яка надходитиме цього тижня, і стежте за своїми словами. Вас відвідають незвані гості, постарайтеся виявити привітність і гостинність. Не варто приймати швидких і необдуманих рішень – різкі зміни в житті поки що небажані. У вихідні уникайте конфліктів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Прокуратура вимагає скасувати дозвільні документи для ведення будівельних робіт на привокзальній площі в Мукачеві
15:27
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Всі новини