38208
09:47 23.122021

У Мукачеві соліст «Руснаків» презентував кліп на авторську пісню «Рік Новий»

Цікаве 5349

22 грудня у мукачівському Палаці культури і мистецтв, відбулася офіційна презентація нової відеороботи від соліста відомого народного колективу “Руснаки” – Олексія Тулюка.

“Ідея створення пісні ” Рік Новий” виникла ще у листопаді. Через те, що живем у такий складний час пандемії, коли багато навіть своїх рідних втратили, то люди почали задавати собі такі філософські питання, для чого та як жити. І от ідея цієї пісні показати, що для мене особисто означає-сім’я, заради якої варто жити, мріяти і втілювати мрії у життя”, – розповідає Олексій Тулюк.

Під час презентації кліпу, розповіли причетні до події, і про сам знімальний процес, який тривав чотири дні. Перший день знімали в театрі, другий у фотостудії, третій в Палаці культури і мистецтв. А от останній день зйомок провели у парку та раділи тому, що почав падати сніг, зазначив оператор-режисер ОлександрГриців.

“Коли мені скинули послухати пісню, то вона мені сподобалася та суттєво надихнула, а тому ідея, що будемо знімати, народилася миттєво. Нам вдалося втілити у життя майже все, що ми планували. Навіть сніг пішов в останній день зйомок. Дуже сподобалося знімати Олексія. Він зарядив своїм позитивом і мене. Від самого процесу я кайфанув”, – поділився емоціями чоловік.

Також Олексій Тулюк, зазначив, що наступна композиція буде про кохання, адже нещодавно написав пісню для своєї дружини.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах