25570
10:00 12.122021

Гороскоп (13 – 19 грудня)

Цікаве 3873

ОВЕН

Бажано зосередитися на професійних обов’язках. Цього тижня доведеться енергійно вирішувати робочі питання або проблеми, пов’язані з близькими людьми. Цілеспрямованість дозволить вам досягти набагато більших результатів, ніж ви планували. А от похід у гості на вихідних може виявитися стомливим.

ТЕЛЕЦЬ

Вам випаде один із тих рідких шансів, які стають причиною кар’єрних зльотів. Будьте готові круто поміняти свій спосіб життя. Знайдіть до близьких людей правильний підхід, зрозумійте їх. Контролюйте не тільки свої дії та слова, але й думки. У вихідні бажано відмовитися від ілюзій, а також не опускатися до низьких інстинктів.

БЛИЗНЮКИ

Не варто побоюватися змін, для них тепер сприятливий час. Може успішно вирішитися кар’єрне питання, але про блискучі успіхи стороннім краще поки що не розповідати. Обставини самі складуться на вашу користь. А от домашніх суперечок треба уникати, щоб не загострювати стосунків. У вихідні приділіть час друзям.

РАК

Цього тижня отримаєте важливі новини від людини, з якою давно і близько спілкуєтеся. Імовірні сварки та непорозуміння з близькими, не переживайте: дуже скоро проблеми будуть вичерпані. Не варто брати участі в будь-яких сумнівних справах, не довіряйте незнайомцям. Вихідні бажано провести на людях.

ЛЕВ

У цей період будете зайняті активним розгрібанням проблем, які нагромадилися останнім часом. Намагайтеся не пропускати важливих подій, що розгортаються навколо вас. Виявляйте увагу до близьких людей. У вихідні постарайтеся відновити витрачені сили, у цьому вам допоможе прогулянка на природі.

ДІВА

Виявляйте ініціативу та активність на роботі. Ваші ідеї будуть підтримані начальством і колегами. Може надійти важлива інформація, постарайтеся гідно оцінити її. У вихідні ймовірна неформальна зустріч, від якої залежатиме багато подій у діловій сфері. Ситуація складеться сприятливо, і успіх практично гарантований.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня вам сприятиме удача, але намагайтеся бути помірними в обіцянках. Треба обов’язково виявляти пунктуальність та уникати протиріч з тими, хто знаходиться вище. У вихідні не починайте нічого нового – висока ймовірність отримання перекрученої інформації. Краще займіться своїм духовним розвитком.

СКОРПІОН

У вас може з’явитися серйозний привід задуматися про сенс життя. Стосунки з тими, хто поряд, стануть кращими. Виявіть силу волі, це допоможе уникнути серйозних витрат, які можуть похитнути ваше фінансове становище. У вихідні виникне багато гарних можливостей для реалізації творчих задумів.

СТРІЛЕЦЬ

Ви перебуваєте на порозі великих змін. Настає складний і відповідальний тиждень. Вас багато чого може дратувати й виводити з себе, а опанувати свої емоції виявиться непросто. Потурбуйтеся, щоб через це не постраждали ті, хто поряд. У вихідні не варто наполягати на своїй правоті, бо незначна суперечка може закінчитися великим конфліктом.

КОЗЕРІГ

Вам треба буде уважно контролювати свій емоційний стан, щоб не потрапити в делікатне становище та не посваритися з близькими людьми. У вихідні ваші творчі проєкти будуть схвалені й радо підтримані, тож якщо вам потрібний успіх, постарайтеся не відволікатися, а почати втілювати їх у життя.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся ненав’язливо показати начальству та колегам, на що ви здатні, якщо вас заохотити та надати можливості для творчості. Роботи буде багато, але вона виявиться цікавою й дозволить розкрити свій внутрішній потенціал. Покращаться стосунки з близькими, а це дозволить реалізувати давні задуми.

РИБИ

У цей період робота може повністю поглинути вас. Начальство вирішить, що крім професійних завдань, інших справ у вас просто бути не може, і навантажить понад міру. Однак сімейні проблеми також вимагатимуть уваги та часу. Наприкінці тижня будьте готові до конструктивних компромісів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах