28101
10:00 5.122021

Гороскоп (6 – 12 грудня)

Цікаве 4594

ОВЕН

Найбільш правильний підхід – більше працювати й менше розмовляти. Не можна допускати емоційних зривів і надмірної напруги. Уникайте зустрічей з начальством, бо ваша нестриманість може призвести до конфлікту. У вихідні, ймовірно, відчуєте невдоволення ходом подій. Буде важко знайти спільну мову з близькими.

ТЕЛЕЦЬ

Зненацька можуть виникнути блискучі перспективи. Не відмовляйте в допомозі друзям, якщо це в рамках ваших можливостей. А от поганий настрій краще тримати у вузді, щоб уникнути проблем з тими, хто поряд. Імовірний приємний відпочинок у вихідні. Скористайтеся шансом, щоб завести нові знайомства.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня вас усюди супроводжуватиме легкий флер таємниці. Ви будете вирішувати різноманітні завдання з чарівною легкістю та могутністю. Намагайтеся не приймати поспішних рішень, обдумуйте свої вчинки по декілька разів. У вихідні бажано не метушитися марно й не давати зайвих обіцянок.

РАК

Зайва передбачливість вам не зашкодить. Бажано виявляти розсудливість і обережність, а також присвятити час завершенню старих справ. Цей тиждень сприятливий для вирішення сімейних проблем і створення у своїй домівці затишної та комфортної атмосфери. У вихідні женіть від себе необґрунтовані страхи.

ЛЕВ

Тиждень очікується доволі складний, тому вам доведеться набратися терпіння, щоб подолати всі непередбачувані складнощі. Настає час для виконання давніх обіцянок: постарайтеся зробити це, щоб не скривдити близьких. Велика ймовірність конфліктів з начальством. Не забувайте також про домашні турботи.

ДІВА

Розраховуйте тільки на власні сили, адже допомога інших може виявитися ведмежою послугою, наслідки якої буде важко виправити. Не забувайте про обережність під час спілкування з колегами, ретельно перевіряйте ділову інформацію – можливі неточності. Вихідні краще присвятити сімейному відпочинку.

ТЕРЕЗИ

У цей період бажано не займатися самокопанням, щоб зрештою не відчути глибокого розчарування отриманим результатом. Для досягнення максимального успіху вам знадобляться зосередженість та впевненість у власних силах. Неофіційні зустрічі у вихідні дозволять знайти нові корисні зв’язки та приємно провести час.

СКОРПІОН

Єдине, що може затьмарити ваш настрій, – власні запізнення та непорозуміння, які виникнуть через це. Тому намагайтеся розраховувати час, пов’язаний з поїздками й переміщеннями, із запасом. У вихідні займіться благоустроєм свого житла: відновлення та декорування подарують вам легкість і наснагу.

СТРІЛЕЦЬ

Уникайте контактів з начальством: у найближчий період вони не обіцяють жодних приємних моментів. Зараз ви, як ніколи, проникливі, тож використайте це для з’ясування багатьох таємниць у своєму житті. У вихідні не хапайтеся за тисячу справ одразу, оберіть щось одне й зосередьте на ньому всю увагу й зусилля.

КОЗЕРІГ

Цього тижня вам буде посміхатися удача. Імовірно, порадує інформація, яка надійде через друзів. Якщо виникне необхідність, можете сміливо розраховувати на допомогу як близьких, так і малознайомих осіб. Виявляйте обережність щодо привабливих пропозицій. Усе не так просто, як може здатися на перший погляд.

ВОДОЛІЙ

З’явиться шанс зайняти більш впливове становище й закріпити свої досягнення. Бажано не захоплюватися самокритикою. Можливі перевантаження на роботі. Підвищиться працездатність, і ви зможете впоратися з купою проблем. У вихідні не доведеться скаржитися на настрій та самопочуття.

РИБИ

Через переоцінку власних можливостей ви ризикуєте зашкодити своїй професійній репутації. Женіть від себе апатію, лінь і зневіру, вони не сприяють здійсненню ваших планів та задумів. Невиконані зобов’язання можуть створити проблеми, які будуть вас гнітити. У вихідні ймовірні претензії з боку дітей.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах