35157
10:00 28.112021

Гороскоп (29 листопада – 5 грудня)

Цікаве 3529

ОВЕН

Цього тижня головне – виявляти ініціативу та активність. Особливо корисним таке поводження буде для кар’єрного зростання, але вам знадобиться чимало терпіння й завзятості. Є ризик у поспіху нажити неприємності вдома, адже родина чекає від вас допомоги та уваги. У вихідні відпочиньте в колі сім’ї.

ТЕЛЕЦЬ

Є всі шанси, що завдяки сумлінній роботі вас відзначать премією або підвищенням. Багато цікавого й приємного обіцяють вам знайомства з новими людьми та їхніми оригінальними ідеями. Можна сміливо розраховувати на допомогу друзів. У вихідні бажано знайти час для заміської прогулянки.

БЛИЗНЮКИ

На вас очікують важливі й цікаві події. Бажано вловити напрямок вітру змін, щоб максимально скористатися сприятливим шансом. Зберігайте чесність, тоді ніякі чутки не зашкодять вам. Розумний компроміс може принести несподіваний прибуток. Якщо у вихідні вирішите перепланувати помешкання, порадьтеся з близькими.

РАК

Бажано стримати запал і уважніше поставитися до нових проєктів. Зайвий поспіх може призвести до серйозних фінансових втрат. Несподіваний поворот подій вплине на вашу подальшу долю, але щоб ці зміни виявилися сприятливими, необхідно докласти максимум зусиль. Вихідні проведіть у колі друзів або рідних людей.

ЛЕВ

Більша частина часу може піти на вирішення професійних завдань. Постарайтеся не забути про обіцянки, які ви дали близьким людям. Висока ймовірність конфліктних ситуацій. Критично подивіться на проблеми, не звалюйте провину на тих, хто поряд. Вихідні будуть вдалими практично з усіх точок зору.

ДІВА

Намагайтеся бути стриманими під час спілкування з колегами. Цього тижня вам необхідно виявляти особливу уважність та поменше мріяти. Не варто займатися тим, чим не хочеться. Події дозволять по-новому оцінити багато позицій в особистій сфері. У вихідні не слід довіряти імпульсивним бажанням.

ТЕРЕЗИ

Настає час рішучих дій. У вас буде виходити практично все. Необхідно завершити кілька важливих справ, але не слід починати нових. Зорі наділять вас заповзятливістю й сильною інтуїцією, що буде корисним у фінансовій та професійній сферах. У вихідні постарайтеся допомогти всім, хто звернеться до вас за підтримкою.

СКОРПІОН

У професійних справах вам будуть потрібні стрімка реакція на зміну ситуації та вміння знаходити нестандартні рішення. Не варто сподіватися на миттєві результати й великий прибуток. Особливо розраховувати на допомогу друзів чи колег також не треба. У вихідні бажано позбутися домашнього мотлоху.

СТРІЛЕЦЬ

Імовірними будуть нападки недоброзичливців або необґрунтовані претензії далеких родичів. Доведеться відстоювати власні інтереси без усякої підтримки, покладаючись лише на свій багатий життєвий досвід. У вихідні вас може порадувати нова інформація. Постарайтеся виділити час для домашньої рутини.

КОЗЕРІГ

Будуть вимовлені слова, які можуть вплинути на вашу долю, і тоді життя зміниться на краще. Усі ідеї, які прийдуть вам у голову, виявляться чудовими, залишиться тільки втілити їх у життя. Будете знемагати від купи незавершених справ і побутової суєти. Вихідні пройдуть у розкішній обстановці, але де? Обирати вам.

ВОДОЛІЙ

Ваші плани почнуть втілюватися в життя стрімкими темпами. Покращаться стосунки з тими, хто поряд, а також будуть залагоджені всі конфліктні ситуації. Можете розраховувати на підтримку й допомогу друзів та близьких. Намагайтеся робити все вчасно. У вихідні вам надійде приваблива пропозиція.

РИБИ

На ваші плечі може лягти велика відповідальність. Не дозволяйте іншим керувати вами, тоді успіх буде забезпечений. Настав час для перегляду та зміни стосунків із колегами й начальством, якщо є така потреба. Будьте зважені, знайте міру в усьому – така позиція дасть багаті плоди. Близькі підтримають вас у нових починаннях.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах