37918
15:17 21.112021

Соковиті рибні котлети

Цікаве 5729

Інгредієнти:

– філе риби – 450 г,

– цибуля ріпчаста – 2 шт.,

– яйце – 1 шт.,

– борошно – 2 ст. л. + для панірування котлет,

– масло вершкове – 100 г,

– олія – 3 ст. л.,

– чорний перець, сіль – за смаком.

Спосіб приготування

Цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистої скоринки на вершковому маслі (20–30 г). Прокрутити в м’ясорубці рибне філе та смажену цибулю. (Якщо філе було заморожене, перед приготуванням необхідно прибрати зайву рідину паперовим рушником).

До рибного фаршу додати яйце, 2 ст. л. борошна, сіль і чорний перець за смаком. Усе ретельно перемішати. Сформувати з фаршу котлети й обваляти їх у борошні.

У сковороду налити олію, додати вершкове масло, розтопити й перемішати. Посмажити котлети з обох боків на середньому вогні. Після цього поставити на 15 хв. у розігріту до 200°С духовку.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах