36412
10:00 7.112021

Гороскоп (8 – 14 листопада)

Цікаве 5498

ОВЕН

Виявляйте ініціативу всюди, де це тільки можливо зробити без шкоди для власного становища. Імовірно, розкриються розбіжності, пов’язані з партнерськими стосунками, або навіть виникне відкритий конфлікт з опонентами. Не поспішайте роздавати обіцянки, їх буде нелегко виконати. У вихідні вам дуже придасться холоднокровність.

ТЕЛЕЦЬ

Треба обдумано підійти до вирішення ситуації, яка склалася, з цим вам можуть перешкодити тільки емоції. Плани на роботі, швидше за все, поміняються з точністю до навпаки, тільки не лякайтеся завчасно. Ви блискуче впораєтеся з ними. У вихідні не перестарайтеся в питаннях виховання своїх дітей.

БЛИЗНЮКИ

Вівторок виявиться досить вдалим днем для реалізації ваших задумів і початку проєктів. Розшириться коло спілкування, що матиме сприятливий вплив на ваш настрій, відкриються нові можливості. Зусилля та старання на роботі увінчаються успіхом. Вихідні – найсприятливіший час для зустрічей з друзями.

РАК

Виявіть більше терпіння та м’якості в спілкуванні, намагайтеся не дратуватися й не відповідати брутальністю на брутальність. Не піддавайтеся шкідливим впливам, вони можуть занадто легко заволодіти вами. Зорі радять частіше радуватися життю й намагатися підтримувати гармонію у своєму домі.

ЛЕВ

Звертайте пильну увагу на події, що розгортаються навколо вас. Вам потрібно більше впевненості у власних силах, а також довіри до своєї інтуїції. Намагайтеся виявляти терпіння й не квапити події, які відбуваються. Щоб усе складалося благополучно, будьте терплячішими до близьких людей.

ДІВА

Активність та оптимізм дозволять досягти успіху. Уникайте підвищеної уваги з боку керівництва, інакше можете отримати не зовсім приємне доручення. Не втрачайте пильності: довірливість може негативно відобразитися на вашому фінансовому становищі. У вихідні, імовірно, виникне необхідність відверто обговорити сімейні проблеми.

ТЕРЕЗИ

Причиною всіх ваших наприємностей є втома, що нагромадилася останнім часом. Імовірні конфлікти й затяжне з’ясування стосунків на роботі. Може загостритися питання про грошову компенсацію та кар’єрне зростання. Не дозволяйте родичам втручатися у ваше особисте життя, їхні благі наміри нікому на користь не підуть.

СКОРПІОН

На роботі намагайтеся бути непомітними й не привертати до себе уваги. Краще не потрапляти на очі начальству зайвий раз. Стежте за тим, кому і що говорите. Остерігайтеся обману та спокус. Поринаючи в проблеми на роботі, не забувайте про родину. У вихідні постарайтеся приділити більше часу та уваги близьким.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно бути уважними та обережними, стежити за своїми словами. Може виникнути ситуація, у зв’язку з якою вам доведеться швидко опанувати нові знання і професійні навички. Не надто захоплюйтеся творчими фантазіями, ставте акцент на їхню реалізацію. У вихідні знайдіть час вийти на прогулянку.

КОЗЕРІГ

Реалізація намічених планів виявиться набагато ефективнішою, якщо ви з розумом використаєте свої ділові зв’язки та заступництво впливових знайомих. Однак зловживати такими стосунками теж не варто. Не бажано починати великих справ, пов’язаних із фінансовим ризиком. Вихідні краще провести в колі родини.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся раціонально розподіляти свої сили. Швидше за все, вам пощастить у пошуках роботи. Тиждень може стати міцним фундаментом для кар’єрного зльоту, але доведеться навчитися бути більш поступливими та дипломатичними. Бажано звернути увагу на взаємини з колегами по роботі.

РИБИ

Потрібно стратегічно правильно вибудувати свої стосунки з партнерами по роботі, тоді вирішиться багато проблем. Почуття такту й чарівність дозволять вам віртуозно справитися з поставленими завданнями. У вихідні постарайтеся відновити витрачений енергетичний потенціал за допомогою повноцінного відпочинку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах