17:58 2.112021
Кекс на йогурті
Цікаве
8387
Інгредієнти:
– пшеничне борошно – 370 г;
– цукор – 200 г;
– рослинна олія – 110 мл;
– білий йогурт – 250 г;
– яйця – 2 шт.;
– розпушувач для тіста – 2 ч. л.;
– цедра 1 лимона.
Спосіб приготування
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Змішайте разом йогурт, розпушувач, олію, цукор і яйця. Додайте борошно і лимонну цедру, все ретельно вимішайте в однорідну масу.
Змастіть форму маслом і перелийте туди тісто.
Випікайте приблизно 30 хв., готовність перевірте зубочисткою – при протиканні тісто не повинно прилипати до зубочистки, вона повинна залишатись чистою і сухою.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У селі Сасівка на тиждень закриють переїзд
17:08
Піаністи з Берегівської школи мистецтв здобули призові місця на міжнародному конкурсі
16:51
Закарпатські студенти популяризують історію через подкасти
16:33
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
За 4 роки після смерті дружини Юрій Долгош виростив пів сотні кактусів
16:13
В Ужгороді зʼявляться ще близько 150 місць на ще одній платній парковці
16:05
35 школярів Закарпаття стали переможцями всеукраїнських учнівських олімпіад
15:56
Майже рік розраховувався чужою карткою: у Мукачеві розшукали чоловіка, який обікрав пенсіонера
15:47
Компенсацію витрат за працевлаштування ВПО цьогоріч отримали вже 42 роботодавці області
14:06
На КПП «Ужгород» затримали українку, яка перебувала у розшуку
14:04
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
У Берегові відбувся футбольний турнір «Кубок Єне Бузанского»
12:25
Всі Публікації
Фото
Відео