36127
10:00 31.102021

Гороскоп (1 – 7 листопада)

Цікаве 6769

ОВЕН

Постарайтеся вирішувати завдання, не перенапружуючись. Велика ймовірність того, що вимоги до вашої роботи будуть завищені, й ви зіштовхнетеся з несправедливістю стосовно себе з боку начальства. У вихідні небажано загострювати стосунки з родичами, постарайтеся бути дипломатичними.

ТЕЛЕЦЬ

Не варто переоцінювати сили і можливості. Бережіть свою ділову і громадянську репутацію. Постарайтеся не братися за важливі справи без ретельної підготовки. Вихідні доведеться витратити на вирішення незначних питань, пов’язаних із домашнім господарством і молодшими членами родини.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете домогтися успіху в усіх сферах. Вам зараз необхідно бути гранично дисциплінованими та пунктуальними, тоді успішно і вигідно вирішиться багато ваших проблем і ви сміливо зможете просуватися вперед до нових досягнень. Ваша ініціатива і працездатність будуть оцінені високо, тобто гідно.

РАК

Очікується сплеск творчої енергії, буде можливість утілити в життя будь-який давній задум. Від вас можуть знадобитися такі якості як витримка і стійкість, тому що є висока ймовірність розбіжностей і конфліктів. Вихідні – вдалий час для спілкування і зустрічей із друзями, душевних розмов із близькими людьми.

ЛЕВ

Вам доведеться докласти чимало зусиль для того, щоб ваші плани не були порушені. Можливі дрібні побутові проблеми, що виникають на рівному місці. Ймовірні і грошові надходження. Постарайтеся не зривати своє роздратування на близьких людях, будьте терплячими і все потроху владнається.

ДІВА

Від начальства може надійти приваблива пропозиція, але задумайтеся, чи вам варто погоджуватися на значне підвищення, тому що становище може виявитися двоїстим. За необхідності варто розраховувати на дружню допомогу. У вихідні не забувайте про далеких родичів, їм може знадобитися ваша допомога.

ТЕРЕЗИ

За можливості зведіть обсяг роботи до розумного мінімуму і дозвольте собі відпочити. Рекомендується не теревенити зайвого, щоб не спровокувати конфлікту з близькими людьми або з колегами. У вихідні ви з легкістю усунете дрібні неполадки і наведете у своєму домі майже ідеальну чистоту.

СКОРПІОН

З’явиться багато планів, пов’язаних із роботою, їх удасться втілити у життя. Крім нових знайомих, на обрії з’являться і давні друзі, яких ви вже давно не бачили. На вас очікує настільки напружена програма, що вам зараз бажано бути обережнішими з навантаженнями. Зате ви добре відпочинете у вихідні.

СТРІЛЕЦЬ

На вас очікує удача в справах, розширяться фінансові можливості. Є небезпека переоцінити свою значимість. Будьте уважними, цілком імовірно, що вас спробують обдурити. У вихідні насолоджуйтеся тишею свого дому. Вам може знадобитися допомога близьких людей – просто скажіть їм про це.

КОЗЕРІГ

Несподіваний поворот подій розгорне перед вами нові можливості. Але завантаженість терміновими справами водночас змусить вас перенести кілька важливих зустрічей. Не розмовляйте з підозрілими особистостями. У вихідні бажано зайнятися наведенням порядку та створенням затишку в себе вдома.

ВОДОЛІЙ

Не перевантажуйте себе понаднормовою роботою, хоча й навалиться лавина різноманітних справ і турбот. Якщо ви не зможете самі впоратися, зверніться за допомогою до друзів. Відбудеться конструктивна розмова з начальством, вас почують і оцінять гідно. Вихідні бажано провести в колі близьких людей.

РИБИ

Вам потрібні рішучість, уміння миттєво включатися в ситуацію, упевненість у собі. Прислухайтеся до себе, інтуїція не підведе. Вам доведеться захищати свою точку зору перед начальством. Поринаючи в роботу, не забувайте про дітей, тому що їм не завжди вдасться самостійно впоратися з проблемами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах