29374
10:00 17.102021

Гороскоп (18 – 24 жовтня)

Цікаве 8041

ОВЕН

За допомогою зараз краще звертатися до друзів або близьких родичів. Не бійтеся проявляти активність у боротьбі за свої права, дійте рішуче, адже зараз ваші вчинки повністю відповідають вашим бажанням. Від родичів можна чекати сюрпризів, але здебільшого приємних і корисних.

ТЕЛЕЦЬ

Із великими досягненнями в професійній сфері доведеться трохи почекати. Не поспішайте від проблем ховатися або голосно протестувати, це заняття, напевно, принесе вам певну вигоду. У вихідні вам доведеться взяти на себе всю відповідальність у спільних справах і планах вашої родини.

БЛИЗНЮКИ

Ваша манера ставити людей перед фактами, що звершилися, залишає їм не надто багато простору для прояву ініціативи. Не варто також зараз іти на повідку в самовпевненості й егоїзму, якщо хочете уникнути зайвих неприємностей. На вихідні варто виділити домашнім якнайбільше часу.

РАК

Вам можуть запропонувати навчання в новій професійній сфері, краще його не відкидати, а мобілізувати власні сили, і тоді успіх вам забезпечений. Зайвий раз на очі начальству краще не потрапляти. Постарайтеся трохи стримати свої амбіції, а інтуїція підкаже вам правильний вихід із ситуації, що склалася.

ЛЕВ

Спроби налагодити стосунки з колегами увінчаються успіхом і навіть допоможуть запобігти затяжному конфлікту. Але все ж таки постарайтеся не тринькати даремно сили, зв’язки і гроші. Вам надасться прекрасна можливість захопити близьких своїми ідеями й знайти підтримку.

ДІВА

Деякий ореол таємничості й загадковості вам не зашкодить, а тільки посприяє зацікавленості оточуючих у спілкуванні з вами. Використання нових ідей і технологій у роботі дозволить вам домогтися значних результатів. Конфліктну ситуацію бажано вчасно обійти, довіртеся своїй інтуїції. ТЕРЕЗИ

Гарний тиждень для тих, хто звик сумлінно працювати. Не варто давати обіцянок, їх буде важко виконати. Будьте обережними в транспорті, тому що підвищується ризик кишенькових крадіжок. Згадайте про безліч домашніх справ і проблем. Ви можете зіштовхнутися із соціальними проблемами.

СКОРПІОН

Вам не варто робити героїчних вчинків. Ніхто цього  не оцінить. Краще постарайтеся впоратися з дрібними проблемами, що нагромадилися. Вас очікує потік зустрічей, дзвінків і паперової роботи, імовірні й додаткові турботи. У вихідні побоюйтеся плутанини в майнових справах.

СТРІЛЕЦЬ

Навчання чомусь новому принесе вам упевненість у власних силах. Найкраще обпертися на друзів і заступників. Імовірні також поїздки за кордон. Вам варто зараз зайнятися справами близьких родичів. Імовірне знайомство з людьми, які зацікавляться вашими проблемами. 

КОЗЕРІГ

У вас може виникати тільки одна проблема – як усе встигнути і нікуди не спізнитися, але з нею вам буде до снаги впоратися. Бажано стримати власні  амбіції й почекати із проявом ініціативи, зараз для цього не найкращий час. Складно буде даватися дипломатичність у деяких ситуаціях.

ВОДОЛІЙ

На цьому тижні для вас відкриються нові можливості, розширяться обрії, відбудеться зростання у професійній сфері. А от прийняття важливого рішення відкладіть на наступний тиждень. Тримайте свої емоції у вузді, особливо не давайте волю гніву, він лише буде сприяти погіршенню ситуації.

РИБИ

Тиждень наповнений сюрпризами й приємними несподіванками. Ваше становище значно покращиться, з’явиться шанс відновити колишні позиції й плідно попрацювати. Вам необхідно одним ривком упоратися з проблемами, що нагромадилися. Причиною конфлікту з колегами можуть стати деякі категоричні висловлювання.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах