37324
17:58 21.092021

Запечені яблука з медом і горіхами

Цікаве 6953

Інгредієнти:

– середні яблука – 4 шт.;

– волоські горіхи – 20 г;

– родзинки – 40 г;

– мед – 2 повні ст. л.;

– кориця – 0,5 ч. л.

Спосіб приготування

Почніть нагрівати духовку до 180 градусів. Яблука треба ретельно вимити та обсушити паперовим рушником, а потім із кожного шматочка зрізати «капелюшок» із хвостиком. Відкладіть верх яблука вбік і приберіть всі гнізда з центру яблук. Ви можете зробити це за допомогою невеликого ножа або спеціального інструменту.

В одній мисці змішайте родзинки, мед, горіхи та корицю. Рівномірно розподіліть цю суміш по кожному яблуку. Посипати яблука корицею і закрити «капелюшком» із хвостиком. Перед тим, як поставити яблука в духовку, можна зверху змастити їх невеликою кількістю меду або сиропу.

Викладіть яблука в неглибоку форму або на звичайний лист у попередньо розігріту духовку. Виберіть середню полицю духовки і запікайте яблука близько 40 хвилин. Якщо у вас маленькі яблука, цілком можливо, що вони запечуться через 30 хвилин. Для запікання великих яблук може знадобитися і до 60 хвилин.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах