https://rx.ua
37321
16:50 19.092021

Свинина із лисичками

Цікаве 1943

Інгредієнти:

– свинячий окіст – 400 г;

– лисички – 150 г;

– цибулина – 1 шт.;

– часник – 1 зубчик;

– вершки – 200 мл;

– пшеничне борошно – 4 ст. л.;

– сухе біле вино – 200 мл;

– прованські трави – 1 ч. л.;

– рослинна олія – 6-9 ст. л.;

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Свинину наріжте великими кубиками. М’ясо посоліть і поперчіть. Потім обваляйте в борошні. Далі добре розігрійте пательню із рослинною олією. Обсмажте в ній шматочки свинини до золотистої скоринки. Потім перекладіть їх у тарілку.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Очищенийй часник дрібно порубайте. Лисички очистіть, промийте та залиште в друшляку. Великі гриби поріжте на шматочки.

У сковороду влийте рослинної олії та обсмажте цибулю, часник, постійно помішуючи. Потім до цибулі й часнику додайте лисички. Випаруйте воду і злегка підсмажте. До цибулі, часнику і лисичок додайте шматочки свинини, все перемішайте, залийте вином. Все це треба тушкувати протягом 15 хвилин на великому вогні.

Потім поперчіть, посоліть, приправте прованськими травами і залийте вершками. Знову все перемішайте, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і залиште ще на 10-15 хвилин. Свинина з лисичками готова.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне