36732
10:00 12.092021

Гороскоп (13 – 19 вересня)

Цікаве 5385

ОВЕН

Якщо ви не почнете лінуватися, то зможете досягнути блискучих результатів у своїй діяльності. Будьте обережними, деякі події можуть перешкодити вашому подальшому просуванню кар’єрними сходами. У вихідні допоможіть своїм ближнім у побутових питаннях – цим ви зміцните свій авторитет.

ТЕЛЕЦЬ

Суспільна діяльність може зажадати від вас більше часу, ніж зазвичай. Життєрадісність і оптимізм дозволять вам досягнути цілей і плавно перейти до нових завдань. У вихідні, діючи лобовою атакою на оточуючих, ви нічого не доможетеся, знайдіть більш витончений вихід зі становища.

БЛИЗНЮКИ

Є шанс, що удача посміхнеться вам, також реалістичний і закономірний зліт у кар’єрі. Ризиковані заходи завершаться успішно в тому випадку, якщо ви зможете правильно розрахувати свої сили і не станете покладати великі надії на чиюсь допомогу. У вихідні ймовірне перспективне знайомство.

РАК

Настав час почати жадати від себе того, чого ви цілком у стані домогтися самостійно. З’явиться гарний шанс змінити свій соціальний статус, і близькі вас у цьому підтримають. Зверніть особливу увагу на благоустрій свого житла. У вихідні доведеться взяти на себе провідну роль у сімейних питаннях. 

ЛЕВ

Постарайтеся реально розраховувати свої сили – не брати на себе зайву роботу і обтяжливі зобов’язання. Дотепність дозволить вам побачити сформовану ситуацію з іншого боку і знайти оригінальні способи вирішення. Постарайтеся не демонструвати бурхливий темперамент, не розкидайтеся.

ДІВА

Вам дуже необхідно зараз якомога краще зосередитися і реалізувати хоча б частинку із запланованого вами раніше. Сміливо розраховуйте й на допомогу друзів. Але виявіть терпіння і витримку, і тоді ви справді багато чого досягнете. Вихідні краще все ж таки провести вдома.

ТЕРЕЗИ

Тиждень вдалий у всіх аспектах, будуть здійснюватися практично будь-які задуми. Імовірні деякі труднощі, але, на щастя, вони цілком переборні. Прислухайтеся до голосу інтуїції – вона не обдурить вас, підказуючи способи вирішення. У вихідні займіться благоустроєм будинку в очікуванні друзів.

СКОРПІОН

Ваші бажання можуть здійснитися саме в той момент, коли ви вже навіть перестанете сподіватися на позитивний результат. Імовірні деякі затримки в справах і труднощі в спілкуванні з колегами. Будьте акуратними в словах у вихідні, тому що будь-які бесіди можуть закінчитися конфліктом.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий для серйозних дій, а ще цей період – закріплюючий результат попередньої роботи. Навіть не намагайтеся задовольнити всі прохання близьких про допомогу, інакше вам просто сядуть на шию. У вихідні свіже повітря і фізичні навантаження остаточно проженуть сумний настрій і лінь.

КОЗЕРІГ

Вас може спантеличити якась новина. Не приймайте її всерйоз – без перевірки, вона, швидше за все, виявиться звичайною «качкою». Навіть найнеймовірніші плани знайдуть рішучу підтримку впливових осіб. Не варто дратуватися по дрібницях. У вихідні уважніше поставтеся до свого самопочуття.

ВОДОЛІЙ

Візьміть на себе зобов’язання прийняти хоча б кілька самостійних рішень, не бійтеся взяти на себе відповідальність. Постарайтеся не сперечатися з начальством, це може призвести до серйозного конфлікту. Висока ймовірність підвищення в посаді. У вихідні можлива катастрофа планів із вини  друзів.

РИБИ

Годі ширяти в хмарах, мріючи про незбутнє – краще спускайтеся самі, інакше вас насильно повернуть на землю і змусять працювати. Ви можете домогтися багато чого, заразивши керівництво цікавою ідеєю.  Ви будете фонтанувати неймовірними ідеями. У вихідні деякий компроміс може обмежити вашу волю.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини