37257
17:55 8.092021

Котлети з овочами

Цікаве 8356

Інгредієнти:

– фарш – 600 г (можна взяти будь-яке м’ясо);

– цибуля – 1 шт. (150 г);

– кабачок – 2 маленькі (350 г);

– картопля – 1 шт. (90 г) у фарш і ще 2-3 картоплини, щоб нарізати на скибочки і викласти в каструлю;

– морква – 1 шт. (100 г);

– батон – 4 скибочки;

– молоко – 70 г;

– часник – 1 зубчик;

– манна крупа – 1 ст. л.;

– сіль – 1 ч. л.;

– чорний мелений перець – за смаком.

Спосіб приготування:

Залити підсушений батон молоком. Залишити на кілька хвилин.

На м’ясорубці перемолоти м’ясо, картоплю, моркву, цибулю, кабачки, часник, батон.

Додати манну крупу і чорний мелений перець. Поставити фарш у холодильник на 15 хвилин, щоб манна крупа набухла.

Посолити фарш. Сформувати котлети. Обсмажити на рослинній олії до рум’яної скоринки, не потрібно доводити до повної готовності.

У каструлю викласти скибочки картоплі, зверху покласти котлети. Залити трохи води (100 г). Тушкувати котлети під закритою кришкою 10-20 хвилин до повної готовності.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах