27478
10:00 5.092021

Гороскоп (6 – 12 вересня)

Цікаве 6050

ОВЕН

Це період підвищеної рухливості, у тому числі й інтелектуальної. У вас неодмінно знайдуться вдалі й винахідливі рішення у важких ситуаціях, також у потрібний час ви опинитеся в потрібному місці. Вдалими будуть і подорожі цього тижня. Вихідні проведіть із родиною на природі,

ТЕЛЕЦЬ

Енергійний і цікавий тиждень, сповнений нових облич і нових ідей. Ви будете здатні приймати нестандартні й несподівані для оточуючих рішення, за рахунок чого отримуватимете переваги і завойовуватимете більше симпатій. Гарний період для відновлень особистих стосунків.

БЛИЗНЮКИ

Відмежуйтеся від старого світу, обтрусіться від прикрощів і перешкод, що заважають вам. Робота дасть не тільки можливість заробити на життя, але ще й зробить приємність, дасть нагоду виявити себе в новій якості. Це дасть вам енергетичний заряд на тиждень.

РАК

Імовірно чимало можливостей здійснити задумане в сфері професійного зростання. Можна одержати високу протекцію, у професійному просторі ситуація змінюється явно на вашу користь. Гарний тиждень для любовного флірту і налагодження більш близьких стосунків із тим, хто викликає ваш інтерес.

ЛЕВ

Тиждень сприятливий для кардинальних змін на роботі. Можна почути несподівані й привабливі нові пропозиції. В особистій сфері ви одержите можливість зміцнити свої позиції й домогтися більшої поваги. При цьому не потрібен агресивний стиль поведінки, обстановка сприяє загальному миру і любові.

ДІВА

Гарний тиждень для тих, хто схильний використовувати дипломатію і гнучкість у вирішенні складних питань. Уміло проведені переговори піднімуть на якісно інший рівень ваш імідж і реальні доходи. Можна мирним шляхом домовитися в конфліктних ситуаціях із близкими про взаємно прийнятне рішення.

ТЕРЕЗИ

Спостерігається тенденція до поліпшення умов праці одночасно зі зростаючими вимогами до вас. Видно, даремно платити гроші вам ніхто не збирається. Вам доведеться неабияк попітніти. Втім, напружена робота піде вам на користь у майбутньому. В особистому житті більш прийнятною стане стриманість.

СКОРПІОН

Тиждень обіцяє винятково сприятливі можливості для тих, хто налаштований щось змінити в особистому житті. Можна сподіватися на спонтанне знайомство, але й ви не сидіть у куті, не чекайте милості від долі. Активність і оптимізм будуть добре сприйняті тими, з ким вас пов’язують робочі стосунки.

СТРІЛЕЦЬ

Доведеться ворушитися і бути розторопним, щоб не пропустити свій шанс. Приготуйтеся, на всяк випадок, до можливості повороту вашого життя в більш активне русло. Звернуть на себе увагу ваші діти зі своїми потребами. У вихідні перечекайте бурю в тихій гавані.

КОЗЕРІГ

Поточна робота поглине вас без залишку. Це буде стосуватися і професійної діяльності, й домашніх справ. Можете також сміливо затівати ремонт, оновлювати свій гардероб на залишок літа. Спільне проведення дозвілля і відкрите обговорення загальних тем згуртує родину і зробить вас стійкішими в життєвому морі.

ВОДОЛІЙ

Імовірна тимчасова напруга, це може торкнутися роботи і доходів від неї. Ви здатні самотужки вирішити нагромадження проблем, при цьому можете розраховувати на лояльне ставлення керівництва і на підтримку з боку партнера. Уникайте проявів егоїзму й нетерпимості, не контролюйте партнера надміру. 

РИБИ

Стосункам на роботі і питанням поточної трудової діяльності буде присвячена значна частина вашого часу. Також прислухайтеся до думки оточуючих, але не всі вони будуть об’єктивні й доброзичливі. Ви будете здатні відфільтрувати потрібну вам інформацію. Потреби родини також займуть ваш час.  

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах