10:00 27.032016

Гороскоп на 28 березня - 3 квітня 2016

Цікаве 1814
ovenSM Овен
Ви будете готові гори звернути. Але іноді доведеться запастися терпінням і частково перенести реалізацію своїх планів. У спілкуванні варто дійти розумного компромісу та обмірковувати кожний свій крок, а не квапитися робити поспішні висновки. У вихідні на вас чекають цікаві знайомства і зустрічі.
telecSM Телець
Може надійти важлива новина або інформація, здатна вплинути на ваше життя. Ваш свіжий образ і чарівність можуть стати причиною успіху в багатьох сферах діяльності. У вихідні можлива ситуація, вихід з якої вам допоможуть знайти спокій і впевненість у собі.
blizneciSM Близнюки
Постарайтеся не піддаватися на пропоновані вам маячні ідеї і не вплутуйтеся в авантюри. Гарні результати може дати спільна творчість. У вихідні уникайте гучних компаній.
rakSM Рак
Будьте щедрими з колегами і не упускайте можливості поділитися накопиченим професійним досвідом, це повинно принести вам чималий прибуток. Є ризик прийняти неправильне рішення через небажання уважно розібратися в проблемах. У вихідні буде гарна можливість підвищити власну самооцінку, не докладаючи до цього якихось значних зусиль.
levSM Лев
Робота буде впроваджувати ваші плани, а начальство всіляко сприятиме цьому процесу. Доброзичливість колег теж стане не менш важливим фактором. Зараз фортуна до вас досить прихильна, користуйтеся цим моментом і не втратьте свій шанс. Вихідні найкраще присвятити відновленню витрачених сил.
devaSM Діва
Не рекомендується робити які-небудь рішучі кроки. Велика ймовірність знайти засоби для реалізації своїх ідей і дістати від оточення підтримку. У вихідні бажано обмірковувати всі свої слова, інакше конфлікти неминучі.
vesiSM Терези
Нові перспективи будуть залежати винятково від вашої самодисципліни та активних дій. Неуважність може призвести до безглуздої безпам’ятності і недоречних запізнень. Вихідні проведіть в колі родини.
skorpionSM Скорпіон
Оточуючі вас люди цінують і поважають вас, постарайтеся прийняти це як факт. Бажано не забувати про домашній комфорт і виділити більше часу для наведення порядку, позбавлення від старих речей і непотрібного мотлоху. У вихідні варто прислухатися до порад близьких людей.
strelecSM Стрілець
Неймовірно приємні події будуть сипатися на вас немов з рога достатку. Є ймовірність одержання досить привабливої пропозиції. Вам може знадобитися вся ваша мудрість і рішучість. Спілкування з близькими за духом людьми підтримають вашу впевненість у собі.
kozerogSM Козеріг
Задумайтеся про плани на майбутнє. Хоча на роботі все буде складатися досить благополучно, рекомендується подбати про зростання професійного рівня. Діти можуть потребувати ваших порад, і найкраще помітити це перш ніж вони встигнуть наробити непоправних помилок.
vodolejSM Водолій
Уникайте можливих неприємностей і проектів з найменшим натяком на авантюрність. Ви завжди можете розраховувати на допомогу друзів. За умови відсутності у вас надмірної балакучості очікуйте поліпшення ситуації на краще. У вихідні, незважаючи на моральну утому, провокувати домашні конфлікти небажано.
ribiSM Риби
Необхідно підносити себе навколишнім з почуттям власної гідності. Імовірна зустріч із потенційним роботодавцем. За невеликих зусиль ви легко доб’єтесь істотних результатів. У вихідні ваші світлі ідеї та незаперечні досягнення будуть гідно оцінені.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах