37154
12:58 30.082021

Домашній «Тартар» із білих грибів

Цікаве 6881

Інгредієнти:

– білі гриби – 200 г;

– вершки – 300 мл;

– вершкове масло – 50 г;

– цибуля – 1 шт.;

– часник – 2 зуб.;

– пшеничне борошно – 1 ст. л.;

– соняшникова олія – за смаком;

– сіль – за смаком;

– чорний перець (мелений) – за смаком.

Спосіб приготування:

Гриби промийте і дрібно наріжте.

Цибулю і часник також подрібніть і обсмажте з цибулею на сковороді до прозорості. Потім додайте гриби і готуйте до випаровування рідини.

На іншій сковороді обсмажте борошно у вершковому маслі до рум’янцю. Потім додайте жирні вершки і розмішайте так, щоб не було грудочок. Додайте у вершковий соус гриби і тушкуйте, помішуючи, ще 5 хвилин. Якщо соус здасться занадто густим, додайте трохи молока.

Також для соусу можна використовувати печериці, лисички або опеньки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
WordPress › Помилка

На сайті виникла критична помилка.

Дізнайтеся більше про усунення неполадок WordPress.