27478
10:00 15.082021

Гороскоп (16 серпня – 22 серпня)

Цікаве 7728

ОВЕН

Ви з легкістю зможете усунути практично будь-яку складну ситуацію на роботі. Основними виявляться справи, пов’язані з родиною. Пам’ятайте, будь-які зміни гарні в розумних межах. У вихідні вас можуть відвідати нові ідеї – постарайтеся їх здійснити. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ТЕЛЕЦЬ

Не забувайте про тих, хто перебуває поруч і не зневажайте порадами близьких. Зміцнюйте особисті стосунки. У вихідні вам загрожує тимчасове самітництво, але воно позначиться на вашому настрої та стані справ позитивно. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ

Ділові зустрічі спричинять впливові знайомства. У вас з’явиться шанс опинитися на гребені кар’єрної хвилі, постарайтеся його не пропустити. Якщо ви добре засвоїли урок, зробите все розумно. Проблеми рідного дому приведуть до старих істин. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

РАК

Ви будете багато спілкуватися, але постарайтеся не сваритися. Ви будете розриватися між професійними й сімейними обов’язками. Колеги можуть почати плести проти вас інтриги – не варто давати їм можливості практикуватися в цьому занятті. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ЛЕВ

Прекрасний час для вдосконалювання своїх особистих якостей. Захищайте свою точку зору, але не провокуйте конфліктних ситуацій. Постарайтеся не перетворювати легкий вітерець у потужний ураган, інакше він може поглинути і вас. Сприятливий день – субота, несприятливий – п’ятниця.

ДІВА

Будьте на висоті, не давайте приводу недоброзичливцям і заздрісникам. Ви зможете встигнути багато чого, все у вас буде виходити, а ваш добробут зросте. Не приймайте великих рішень у вихідні, за можливості проведіть ці дні у тиші й спокої. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ТЕРЕЗИ

Вам може здатися, що все неможливе можливе, а ви потрапили в чудовий світ свого дитинства. Ви, швидше за все, опинитеся у потрібний час у потрібному місці. На роботі не випустіть з уваги дрібниць. У вихідні відпочиньте від суєти. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СКОРПІОН

Настає час, сприятливий для підведення деяких підсумків. Постарайтеся завершити справи, які піддаються завершенню. У вихідні вам варто серйозно зайнятися облаштованістю свого житла і, можливо, вам удасться просто трішки відпочити. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ

Все, чого можна було досягти, ви одержите. Вашим першорядним завданням стане утримати дорогоцінні придбання, щоб не шкодувати на рахунок пропущених можливостей. У вихідні настрій підвищить відпочинок у колі близьких друзів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ

Варто займатися справами, які вже давно розпочаті й вимагають продовження. Небажана пасивність, але необхідно дотримуватися обережності й бути уважними. Все розпочате у вихідні буде просуватися вдало. Більше уваги виділіть родині. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

ВОДОЛІЙ

Вам варто бути зараз гранично уважними навіть до незначних змін на роботі. У вихідні постарайтеся відпочити так, як вам захочеться, нікого не слухайте. Ваші везіння й чарівність дозволять згладити гострі кути в різних ситуаціях. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

РИБИ

Ви будете схильними пнутися зі шкіри, намагаючись догодити близьким, але це не перешкодить їм пред’являти вам різноманітні претензії. Постарайтеся провести вихідні на самоті або в максимально комфортній обстановці. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах