36954
20:00 8.082021

Літня піца з кабачків

Цікаве 3788

Інгредієнти:

– розпушувач для тіста – близько 0,5 ч. л.;

– маслини – 20 шт.;

– вершкове масло – близько 1 ст. л.;

– помідори невеликого розміру – близько 4 шт.;

– чорний мелений перець – за смаком;

– ковбаса будь-якого виду – 120 г;

– сіль – за смаком;

– твердий сир – 100 г;

– крупа манна – 80 г;

– пшеничне борошно – 80 г;

– курячі яйця – 3-4 шт.;

– кабачки 600 г.

Спосіб приготування

Кабачки натерти на тертці. У разі, якщо кабачки молоді, то їх можна натирати разом зі шкіркою і насінням. Посолити овочі, після чого залишити постояти протягом 30 хвилин. Після цього злити сік.

Додати до тертих кабачків сіль, яйця, манну крупу, чорний мелений перець, а також розпушувач для тіста, після чого усе перемішати між собою.

Взяти форму для випікання, змастити її за допомогою вершкового масла, після чого вилити масу з кабачками і яйцями. Викласти зверху порізану заздалегідь ковбасу.

Помідори порізати на кружечки й викласти зверху на масу з кабачками. Те ж саме зробити з маслинами. Натерти твердий сир на тертці, а потім викласти його на майбутню піцу.

Духовку розігріти до температури у 180-190 градусів за Цельсієм, після чого відправити у неї масу з кабачками. Випікати таким чином протягом 20 хвилин.

Коли на піці утвориться скоринка, це свідчить про те, що вона готова й її можна діставати з духовки. За бажанням можна зверху посипати страву заздалегідь нарізаною зеленню кропу і петрушки. Піца стає ніжною, запашною, неймовірно смачною і ситною. А головне, вона не шкодить фігурі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах