7129
10:00 25.072021

Гороскоп (26 липня – 1 серпня)

Цікаве 4457

ОВЕН

Постарайтеся виконувати свою роботу вчасно, це позбавить вас від зайвих проблем. Ваша працьовитість буде помічена і оцінена гідно. Начальство може піти назустріч, якщо вам знадобиться вільний режим роботи. Незалежність і впевненість у собі принесуть успіх. І навчіться розділяти такі поняття, як утома і лінь.

ТЕЛЕЦЬ

Триває сплеск ділової і творчої активності, що дозволяє реалізувати давно задумані плани. Час багатий цікавими зустрічами і розвагами. Постарайтеся не давати зобов’язань, виконання яких пов’язане з великими труднощами. Частіше прислухайтеся до своєї інтуїції, саме зараз вона – ваш вірний союзник.

БЛИЗНЮКИ

У стосунках із колегами варто зрозуміти, що істина відвідує не тільки вас, і тоді трудові успіхи гарантовані. Упертість і принциповість можуть привести до конфліктів. До ваших ідей прислухається начальство, з’являться взаємовигідні пропозиції. Вихідні проведіть так, щоб відновити свій енергетичний потенціал.

РАК

Ваші рішучість, активність і діловитість не залишаться непоміченими. Відмінний тиждень для кар’єрного зростання. Постарайтеся не розпорошуватися, суєта і турботи не принесуть результатів. У вихідні намагайтеся бути поблажливішими до близьких, прощайте їм маленькі недоліки й слабкості.

ЛЕВ

Ви здатні домогтися успіху і визнання. І можете виявити в себе цікаві здатності. Будьте акуратнішими, вас можуть спровокувати на конфлікт. Постарайтеся також бути більш терплячими і скромнішими. У вихідні вас порадує спілкування з дітьми. У вихідні не вступайте в серйозні суперечки і розбіжності.

ДІВА

Бажано не сперечатися з начальством, тим самим створюючи конфліктну ситуацію. Постарайтеся реально оцінювати свої можливості і не засмучуватися по дрібницях. Давайте якнайменше обіцянок, виконати їх буде непросто. У вихідні виявіть розумну обережність в обігу з часом, вам треба постаратися все встигнути.

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся не змінювати існуючий хід подій, оскільки зміна темпу задоволення не принесе. Виділяйте більше уваги індивідуальній творчості, вирішенню особистих проблем, робота може трошки зачекати. Зосередьте свої зусилля на виконанні зобов’язань, даних близьким і друзям.

СКОРПІОН

Ви можете відчути, що нинішня робота не цілком задовольняє ваші амбіції, і вам захочеться провести деяке відновлення. Ваші цілі можуть здатися недосяжними, але завдяки своїй рішучості ви одержите приголомшливі результати. У вихідні не варто обмежувати себе в спілкуванні і отриманні нових вражень.

СТРІЛЕЦЬ

Ваші думки можуть бути зайняті чим завгодно, тільки не службовими питаннями. Можуть повернутися старі незавершені проблеми. За ваше службове становище можна не турбуватися. У вихідні вам доведеться розраховувати тільки на власні сили й можливості, а допомога збоку може стати ведмежою послугою.

КОЗЕРІГ

Бажано спокійно і без суєти займатися службовими й домашніми справами. Ваша праця буде помічена і оцінена. Можливо, надійде пропозиція про підвищення. Бажано якнайдалі триматися від авантюр, вони не принесуть бажаного успіху. Не варто плутати роботу і дружбу: можна легко залишитися і без бізнесу, і без друзів.

ВОДОЛІЙ

Імовірні ділові зустрічі, які допоможуть відкрити нові перспективи перед вами. Підвищена працездатність дозволить упоратися зі справами, що нагромадилися. Бажано нікого не посвячувати у ваші ділові плани й творчі задуми. Родичі будуть дуже вдячні, якщо ви зможете виділити їм якнайбільше свого дорогоцінного часу й уваги.

РИБИ

Вам може здатися складним завдання – перемикатися з вирішення власних проблем на проблеми оточуючих людей. Постарайтеся якнайменше спілкуватися з людьми, які не викликають у вас щирої симпатії. У вихідні не виключені турботи, пов’язані з підростаючим поколінням. Зробивши добру справу, ви будете задоволені.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах