36732
10:00 18.072021

Гороскоп (19 – 25 липня)

Цікаве 2182

ОВЕН

Ви будете зустрічатися з потрібними людьми й пізнавати багато цікавого та корисного. Активно впоравшись із проблемами інших, не забувайте про вирішення своїх питань. Бажано зайнятися коректуванням тих рис характеру, що заважають рухатися до успіху. Проаналізуйте події, щоб навчитися завчасно вгадувати перешкоди.

ТЕЛЕЦЬ

Ви виявитеся щасливими як ніколи. Можуть виникнути проблеми, пов’язані з гострою нестачею часу. Тільки не приймайте поспішних рішень, щоб потім про них не пошкодувати. Переговори з керівництвом можуть принести для вас непоганий результат, особливо якщо ви не почнете проявляти зайву амбіційність.

БЛИЗНЮКИ

Ви багато чого встигнете і навіть одержите зримі плоди діяльності, відчувши користь і моральне задоволення від бізнесу. Ви починаєте завойовувати лідерські позиції. Можливий приїзд родичів і турботи, із цим візитом пов’язані. Ваша активність зросте. У вихідні можливі деякі ускладнення у стосунках із родичами.

РАК

Подумайте про зміну способу заробітку або хоча б про зміну посади. Адже на вас чекає удача саме в цих в справах, імовірний навіть грошовий прибуток. Керівництво відзначить ваші пропозиції. Воно навіть може задуматися про підвищення вам заробітної плати, що виявиться досить доречним.

ЛЕВ

Найважливіше для вас – зосередженість і вміння опинятися в потрібному місці в потрібний час. Майже всі справи стануть успішними і будуть сприяти поліпшенню вашого матеріального становища. Будьте впевненими у власних силах. У вихідні можете розраховувати на підтримку і допомогу друзів.

ДІВА

Ваша рішучість і активність дозволять здійснитися більшій частині ваших планів і задумів. Важливо зараз почати правильно вибудовувати взаємини з керівництвом. Можна розраховувати навіть на підтримку від впливових осіб. Проте у вихідні ймовірні необґрунтовані претензії з боку близьких людей.

ТЕРЕЗИ

Вам будуть вдаватися практично всі справи, за що б ви у цей час не бралися. Постарайтеся також зберігати гарні стосунки з керівництвом, тому що саме від нього може залежати вирішення декількох ваших сьогоднішніх проблем. Спілкуючись із колегами, будьте коректними у формулюваннях.

СКОРПІОН

Ваш життєвий успіх у цей період насамперед буде залежати від загальної впевненості в тому, що все йде добре. Попереду чекає чудовий період, сповнений приємних сюрпризів і несподіванок, ваш настрій негайно покращиться. Більше часу присвячуйте родині й дітям. Особливо це стосується вихідних.

СТРІЛЕЦЬ

Вам на деякий час необхідно запастися витримкою й терпінням. Від вас на цьому тижні будуть вимагати зібраність і сумлінність. Але ви не пошкодуєте. Віддаючи багато чого, вам можна очікувати, що і натомість ви багато чого одержите. Постарайтеся не відмовляти у допомозі, якщо ви в змозі допомогти.

КОЗЕРІГ

Не варто нікому розкривати певну таємну інформацію. Постарайтеся на цьому тижні завершити незакінчені справи. Вам не зашкодять зараз також споглядальність і гармонія. Вихідні -– сприятливий час для взаєморозуміння і спілкування з близькими, вам нізащо не варто пропускати такої можливості.

ВОДОЛІЙ

Прислухайтеся до голосу інтуїції, і ви виявитеся в потрібний час у потрібному місці. Можливий вагомий прибуток від спільного бізнесу з енергійними партнерами. Присвятіть більше часу дому й домашнім проблемам. У вихідні вам під силу буде багато справ, а ще залишиться час на розваги.

РИБИ

Можливі конфліктні ситуації на роботі. Вам можуть запропонувати справу, перспективну тільки на перший погляд. Ситуація згодом усе ж таки зміниться і дозволить зробити ривок у справах. Не варто вирішувати кілька справ одночасно. Займіться реалістичними проблемами, а не зведенням  повітряних замків.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах