17:07 18.072021
Салат зі шпинатом та фетою
Цікаве
6457
Інгредієнти:
– шпинат – 2 пучки;
– цибуля – 1 шт.;
– помідори чері – 10 шт.;
– сир фета – 80 г;
– оливкова олія, спеції, лимонний сік – за смаком.
Спосіб приготування:
Викласти очищені листи шпинату в салатницю. Нарізати цибулю кільцями, помідори – навпіл, сир – кубиками. Поєднати всі інгредієнти. Змішати лимонний сік, оливкову олію, сіль та перець. Полити салат заправкою та подати до столу.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У неділю «Минай» прийматиме «Олександрію»
15:35
Прокуратура вимагає скасувати дозвільні документи для ведення будівельних робіт на привокзальній площі в Мукачеві
15:27
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Всі новини
Головне
Публікації
У Закарпатському угорському інституті вручили сертифікати випускникам мовних курсів
11:57
Рахівські митці презентували в Хусті виставку «Відлуння душі»
09:00
У Берегові на Днях Ракоці вручили нагороди
15:58
У Берегові тривають «Дні Ракоці»
09:36
Невтішні результати ужгородських «Карпат-ШВСМ»
16:20
Всі Публікації
Фото
Відео