36720
17:55 14.072021

Рецепт засолювання червоної риби

Цікаве 4002

Інгредієнти:

– філе лосося на шкірі;

– 8 ст. л. великої солі;

– 6 ст. л. цукру;

– 5-6 бутонів гвоздики;

– невеликий пучок кропу;

– 50 мл коньяку;

– 1 ст. л. чорного перцю.

Спосіб приготування

Спеції подрібніть у ступці і викладіть у миску. Додайте рубаний кріп, сіль і цукор, перемішайте.

Філе лосося викладіть у форму з бортиками. Якщо філе на шкірі, викладіть спочатку шкірою вниз. Засипте сумішшю солі, цукру і спецій. Якщо філе без шкіри, посипте його з усіх боків. Влийте у форму коньяк, накрийте плівкою і поставте на 12 годин у холодильник. Під час засолювання достатньо одного перевертання філе.

Через 12 годин дістаньте філе з форми, промийте, обсушіть паперовими рушниками й залиште у холодильнику до подачі на стіл.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Тячівщині прокурором доведено вину сина у зґвалтуванні матері
16:50
Бійців стрілецького батальйону поліції нагородили відзнаками «Честь і доблесть Закарпаття»
16:35
Огірки, перець, помідори вирощує на балконі хустянка
16:19
У Мукачеві на обліку Служби у справах дітей перебуває 142 дитини-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування
15:58
Закарпатець виборов бронзу на світовому форумі з армреслінгу
15:38
У Мукачеві триває мобільна виставка «Війна в металі... Війна, як вона є»
15:17
Як готується Ужгородщина до зими: ці та інші питання були вирішені на міжвідомчій нараді
14:44
На Закарпатті відбулася зустріч Представника Уповноваженого ВРУ з прав людини із Єпископом Закарпатської Реформатської Церкви
14:24
Учні та вчителі із Балаклійської громади перебувають на відпочинку на Рахівщині
14:04
У Нижньоворітській ОТГ медики «швидкої» зуміли врятувати життя пацієнтки
13:43
Всі новини
Головне