36235
10:00 11.072021

Гороскоп (12 – 18 липня)

Цікаве 3135

ОВЕН

Приховані проблеми стануть явними, а виходить, їх терміново настав час вирішувати. Тим самим ви позбавите себе від серйозних труднощів на майбутнє.  Ви можете зіштовхнутися з наслідком своїх минулих помилок, але обов’язково знайдете вихід із ситуації, що склалася. 

ТЕЛЕЦЬ

Вас буде оточувати суєта – як на роботі, так і вдома. У вихідні все ж таки не відмовляйтеся від такої необхідної для вас зараз допомоги друзів. До вихідних нарешті закінчиться смуга сварок і конфліктів, все раптом  швидко само собою  налагодиться.

БЛИЗНЮКИ

Будьте уважними, адже зараз може надійти дуже важлива інформація, яка суттєво вплине на вашу подальшу кар’єру. Ви будете сповнені сил і енергії, навколо вас усе теж буде вирувати. Ви можете бути впевненими, що керівництво цінує вас за дивовижну працездатність.

РАК

Вам у цей час дуже знадобляться внутрішній спокій і врівноваженість. Але, попри це, нещадно розправляйтеся з хаосом в обліковуванні ділових паперів, не забувайте також про важливі доручення. Нова інформація навчить вас чомусь новому. 

ЛЕВ

Будьте уважними і турботливими щодо коханої людини. Є ймовірність надходження важливої інформації навіть із зовсім несподіваного для вас джерела. Розвиток подій у вихідні багато в чому буде залежати від вашого погляду на проблему, в жодному разі не дозволяйте собі зневіри.

ДІВА

Не варто заздалегідь переживати з приводу подій, що насуваються. Відпочиньте ж нарешті від роботи, вона нікуди від вас не подінеться. Направте свої сили на те, щоб спланувати роботу, доставляючи радість собі, рідним і близьким. Вихідні краще провести в колі родини.

ТЕРЕЗИ

У вас з’явиться просто блискучий шанс упоратися з тактичними завданнями. Не варто починати відвертих розмов із малознайомими людьми, також бажано стежити за своїми словами. У вихідні можна успішно позбутися від дурних висловів, що утруднюють переконливість вашої мови.

СКОРПІОН

Чекайте не завжди приємних сюрпризів на роботі. Вам необхідно виявити терпіння, інакше ділові партнери можуть скористатися емоційністю, спровокувати конфлікт. Випадкові зустрічі відкриють перед вами нові перспективи. Діти здатні більше радувати вас, ніж турбувати.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте об’єктивними в оцінках власних можливостей. Постарайтеся видавати якнайменше інформації про себе стороннім. На роботі також поводьтеся більш стримано. Краще оберніть свої сили на налагодження нових ділових зв’язків. А от вдома і в родині на вас очікують спокій і благополуччя.

КОЗЕРІГ

Відкиньте невпевненість і сумніви, починайте захищати свої права на всіх життєво важливих напрямках. Таємні проблеми стануть явними, що може сприяти їхньому терміновому вирішенню. У вихідні може підсилитися ваш особистий вплив, а друзі або родичі попросять допомоги.

ВОДОЛІЙ

Може виникнути незвична для вас ситуація, коли вам доведеться заново опановувати якісь навички. Не вплутуйтеся навіть у найдрібніші авантюри. У вихідні намагайтеся не нервувати з приводу нескінченних домашніх справ і не ускладнювати стосунків із батьками.

РИБИ

Професійна діяльність зажадає пильної уваги і додаткового часу, який доведеться позичити в особистого життя. Можливі знайомства з новими людьми і поновлення зв’язків із кимось зі старих знайомих. У вихідні діти можуть добряче зіпсувати вам настрій. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах