36540
17:58 28.062021

Сметанковий суп із листя салату

Цікаве 5202

Інгредієнти:

– вода джерельна – 3 л;

– листя салату – 400 г;

– кріп зелений – 70 г;

– копчене сало – 100 г;

– шпондер (бекон) – 150 г;

– сметана – 0,5 л;

– кефір або ряжанка – 0,5 л;

– борошно пшеничне – 3 ст. л.;

– сіль, чорний перець.

Спосіб приготування

Каструлю з водою ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. В окремій посудині змішуємо сметану, кефір і борошно до утворення однорідної маси. Найшвидше і найзручніше це можна зробити за допомогою міксера. У киплячу воду тонкою цівкою вливаємо сметанно-кефірну суміш і, безперервно помішуючи, доводимо суп до кипіння. Після цього додаємо ретельно вимите ціле листя салату і порізаний кріп. Далі доводимо суп до кипіння і варимо ще 3-5 хвилин.

Поки суп вариться, нарізаємо довгими, тоненькими шматочками копчене сало і бекон та обсмажуємо інгредієнти на пательні до золотавого кольору. Підсмажену м’ясну суміш вкидаємо в киплячий суп, додаємо сіль, чорний перець і варимо ще 2-3 хвилини, після чого знімаємо з вогню. Суп готовий.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах