35014
10:00 27.062021

Гороскоп (28 червня – 4 липня)

Цікаве 3253

ОВЕН

Ви виявитеся схильними до деякого снобізму. Важливо стримувати негативні емоції, під їхнім впливом ви можете навернути такого, про що пізніше будете добряче шкодувати. Поділіться своїми планами і перспективами з керівництвом, тоді ваша ініціатива може знайти гідне застосування.

ТЕЛЕЦЬ

Вам варто добре попрацювати, тому краще не розпорошуватися на дрібниці. Удачу можуть принести нові ідеї й корисні знайомства. Якщо виникне конфлікт на роботі, постарайтеся пом’якшити його, не давайте йому розростися. У вихідні бажано стежити за своїми словами, тому що ви можете сказати щось зайве.

БЛИЗНЮКИ

Бажано остерігатися необдуманих слів і необережних учинків. Постарайтеся не зневажити інших деякими умовностями і формальностями, але виявіть рішучість у подоланні труднощів. Порадійте успіхам близьких вам людей, адже їм така необхідна ваша увага. Вихідні присвятіть сімейному відпочинку.

РАК

Настав сприятливий період для очікування вітру конструктивних змін. Варто проаналізувати стосунки з оточуючими. У вихідні несподіваний візит друзів або родичів може зовсім вибити вас із колії. У вихідні займіться плануванням літнього відпочинку, це буде актуальним для вас і вашої родини.

ЛЕВ

Вам доведеться всерйоз поборотися за зміцнення свого авторитету. Вам також буде необхідно доводити, що ви здатні перебороти будь-які труднощі. А ще вас будуть усіляко провокувати на з’ясування стосунків, намагайтеся не вступати в конфлікти, тим більше з близькими і дорогими вам людьми. 

ДІВА

Дійте рішуче та сміливо, вам може зненацька пощастити у найбільш ризикованих справах. Уміння залучати інших на свій бік допоможе домогтися вирішення проблем. У вихідні вам, швидше за все, доведеться діяти тонко, спритно і рішуче, щоб утримати свої позиції, які похитнулися.

ТЕРЕЗИ

Самовпевненість може виявитися зайвою, принаймні – надлишковою. Не будьте надмірно вимогливими до оточуючих. Постарайтеся також уникати перенапруги на роботі. У вихідні намагайтеся звести до мінімуму контакти, адже зараз вони можуть виявитися надмірно стомлюючими для вас.

СКОРПІОН

Можуть виникнути труднощі через те, що вам доведеться проводити певні рішучі заходи й переконувати багатьох у їхній необхідності. У вихідні ви можете зробити якийсь важливий вчинок, який дуже позитивно відобразиться на вашому найближчому майбутньому.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто ділитися якимись надлишковими подробицями про себе, адже цими новими відомостями якраз і можуть скористатися ваші недоброзичливці. Не варто зараз і уперто критикувати колег  або керівництво, інакше ви згодом ризикуєте потрапити у вкрай неприємну для вас ситуацію.

КОЗЕРІГ

Необхідно зберігати емоційну рівновагу і спокійно ставитися до виникаючих на вашому шляху перешкод. Із керівництвом бажано бути коректними. Проте на вас очікує великий успіх на роботі. У вихідні краще не вступати в дискусію із найближчими родичами, щоб не посваритися з ними.

ВОДОЛІЙ

На роботі і в побуті ви зможете організувати оточуючих для виконання власних завдань. Не забувайте, що ви зараз перебуваєте в сильній позиції, тому матимете можливості багато встигнути. У вихідні не дозволяйте на себе тиснути і відкладіть важливе рішення, залишивши час для обмірковування.

РИБИ

Від вас буде вимагатися мінімальна напруга, і тільки в той момент, коли потрібно буде просто не пропустити свого шансу. Виключіть навіть мінімальний прояв агресії. Тільки люб’язність зможе розв’язати проблеми. Удача залежатиме від того, як зможете вибудувати стосунки із впливовими людьми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах