36375
10:00 13.062021

Гороскоп (14 – 20 червня)

Цікаве 2405

ОВЕН

На вас можуть упасти і проблеми, і успіхи одночасно. Це зовсім вас заплутає. Вас буде супроводжувати небувала удача, неабияку роль у цьому відіграють родичі. Вихідні краще провести в тиші та спокої, не шукайте пригод. А ще влаштуйте собі маленьке свято, ви зможете повеселитися від душі разом із родиною.

ТЕЛЕЦЬ

Вас може тягнути на необдумані ризики. Постарайтеся все ж таки їх уникнути, вони не виправдають ваших щиросердих і матеріальних витрат. Усталиться ваш авторитет серед колег. Всі рішення варто приймати самостійно і продумано. Надійде також вигідна пропозиція, яку вам не варто пропускати.

БЛИЗНЮКИ

Не варто передчасно хвалитися своїми успіхами, цим можна викликати заздрість оточуючих. Постарайтеся створити для себе оптимально зручний режим роботи, що дозволяє ощадливо використати власні енергетичні ресурси. Одне з важливих завдань – збереження почуття власної гідності. У вихідні виїжджайте за місто.

РАК

Все залежить від того, як швидко ви перетворите супротивників у власних союзників. Увічлива наполегливість стане заставою вашого успіху. Будьте обачнішими у висловах, вас можуть зрозуміти буквально. У вихідні ви відчуєте необхідність у підтримці, але не варто показувати свою вразливість всім і кожному.

ЛЕВ

Ви багато чого побачите з нової точки зору, але не захоплюйтеся аналізом на шкоду активній діяльності. Важливо нікуди не спізнюватися. Хтось поруч із вами буде здатний легко вийти з рівноваги, але ви не давайте йому такого приводу. У вихідні ваше наполегливе бажання змін підштовхне вас до рішучих дій.

ДІВА

Необдумані дії категорично неприпустимі. Навіть у сущих дрібницях. Можете розраховувати на досвід і підтримку найближчих людей. Можливі утруднення на роботі не повинні стати приводом для пошуку нового місця, тому що це виявиться даремним витрачанням часу. У вихідні друзі допоможуть здійсненню задумів.

ТЕРЕЗИ

Не варто себе перевантажувати. Постарайтеся бодай трохи скоротити обсяг роботи. Можливі несподівані, але приємні звістки. Вас можуть втягнути у службові інтриги, але вам удасться привернути до себе увагу керівництва і заручитися підтримкою впливових осіб. Постарайтеся тримати емоції під контролем. У вихідні відпочиньте.

СКОРПІОН

Саме час розібратися з боргами, урегулювати стосунки з партнерами, упорядкувати фінанси. Результати вашої праці залежать від вкладення сил. Запасіться терпінням, будьте скромнішими у своїх бажаннях. Постарайтеся стримувати роздратування, яке може виникнути у вас стосовно партнерів. Можливі проблеми і непорозуміння в родині.

СТРІЛЕЦЬ

Тримайте свої ідеї й плани при собі. Якщо ви не обманюєте себе, то перед вами відкриються нові можливості, і везіння буде супроводжувати у всьому. Вам необхідно виявити ініціативу в застосуванні своїх задумів на практиці. Не відкладайте рішення проблем у довгий ящик. У вихідні можуть виникнути труднощі у стосунках із друзями.

КОЗЕРІГ

Вас можуть завантажити понаднормовою роботою, але гідна компенсація сприятливо відіб’ється на вашому фінансовому становищі. Не варто квапитися проявляти ініціативу в справах: ваші задуми можуть визнати ненадійними і навіть авантюрними. У вихідні вас можуть порадувати і надихнути приємні новини від старих друзів.

ВОДОЛІЙ

Усім буде впадати в око ваша зайнятість і емоційна напруга, постарайтеся уникнути зайвої суєти. Намагайтеся не пов’язнути в дрібницях, зосередьтеся на важливих справах і гострих проблемах. Вам до снаги завершити найважчі й найскладніші проєкти. Постарайтеся не давати голосних обіцянок, їх складно буде виконати. Стосунки з дітьми зміняться на краще.

РИБИ

Вам знадобляться такі якості, як зосередженість і урівноваженість, а от зайва емоційність може зашкодити. Постарайтеся зайвий раз не з’являтися у полі зору керівництва, уникати конфліктів. У вихідні ймовірні проблеми з домашніми, не ставтеся до них легковажно, вони можуть виявитися набагато складнішими, ніж вам уявлялося.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах