36235
10:00 30.052021

Гороскоп (31 травня - 6 червня)

Цікаве 2235

ОВЕН

Не забувайте про розумну обережність. А от маленький безлад у цей період піде вам тільки на користь, якщо ви тільки зумієте направити емоції до позитивного русла. Це також доволі сприятливий час для того, щоб звернутися з проханнями до керівництва.

ТЕЛЕЦЬ

Ви у цей період довідаєтеся багато нового про свою роботу, та все ж таки постарайтеся не міняти нічого навколо. Якомога спокійніше перечекайте бурю, що насувається, інакше можете просто налякати своїх колег, і ось тоді на вас усі будуть дивитися скоса.

БЛИЗНЮКИ

За бажання, ви зараз можете стати сильним і непохитним, до того ж, на цьому тижні ще й ваша працездатність ґрунтовно підвищиться. Проте все ж таки будьте обережнішими, постарайтеся не базікати зайвого, щоб не пошкодувати про це згодом.

РАК

Вам необхідно все продумати заздалегідь і тим самим серйозно підготуватися до рішучого кидка вперед. Постарайтеся упокорити свою гординю, а також прислухатися і почути вимоги керівництва, і тоді службові справи підуть на лад.

ЛЕВ

Ваша активність буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Але не пливіть проти течії, адже саме така тактика може привести вас до найкращого результату. У вихідні будьте обережними: імовірне надходження навмисно спотвореної інформації.

ДІВА

Успіх на роботі багато в чому залежить від вашої рішучості і організаторських здатностей. Постарайтеся уникнути неприємної розмови з керівництвом. Крім роботи, не забувайте і про власний дім, а також про накопичення побутових проблем.

ТЕРЕЗИ

Зараз можливі якісь зовсім незначні неприємності на роботі, які не варто приймати занадто близько до серця. Не переживайте з цього приводу. Адже ви з легкістю впораєтеся з будь-яким складним завданням, якщо тільки не станете відволікатися по дрібницях.

СКОРПІОН

У цей період вам у жодному разі не слід сидіти склавши руки. Ви повинні занадто багато чого встигнути. Але вам необхідна  ще й обережність і уважність у виконанні будь-якої справи, за яку візьметеся. Ви будете цілком здатні зробити чудове відкриття.

СТРІЛЕЦЬ

Постарайтеся не приймати занадто швидких рішень. Можуть зараз також виникнути напружені стосунки в діловій сфері. З одного боку, на цьому тижні вам варто побоюватися обману, а з іншого боку – конфліктів із керівництвом і колегами.

КОЗЕРІГ

Багато життєвих питань буде вирішуватися спокійно і без напруги. Атмосфера навколо гармонізується і принесе вам заспокоєння. Необхідно ретельно перевіряти інформацію, щоб уникнути помилок і перекручень. Можете розраховувати на допомогу і підтримку друзів.

ВОДОЛІЙ

Використайте свою комунікабельність та інтуїцію, довіряйте своєму чуттю. Перш ніж вживати якихось заходів, необхідно все продумати до дрібниць. Родичам може знадобитися ваша допомога, не бійтеся, візьміть на себе посильне навантаження.

РИБИ

Імовірний професійний злет і успіх. Багато наболілих проблем на роботі вирішаться спокійно, навіть із деякою легкістю. Опирайтеся на свій досвід, здатність прораховувати події й прийняти стратегічно правильне рішення,  імпровізації виявляться приреченими на провал.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах