36121
11:08 16.052021

Медовий тортик «Вінні Пух»

Цікаве 3244

Інгредієнти:

– яйця – 3 шт.;

– борошно – 400 г;

– масло вершкове – 50 г;

– цукор – 200 г;

– мед – 2 ст. л.;

– сода – 1 ч. л.;

– сіль – щіпка.

Для приготування крему:

– сметана – 500 г;

– вершки жирні – 300 г;

– цукор – 100 г.

Спосіб приготування

Яйця добре збиваємо до пишної піни і з’єднуємо з медом, цукром, сіллю, розм’якшеним вершковим маслом. Перемішуємо і ставимо на водяну пару, нагріваємо доти, поки маса не стане повністю однорідною.

Засипаємо соду і активно все перемішуємо. Борошно (300 г) просіваємо і додаємо в тісто, перемішуємо. Коли тісто стане рівномірно теплим, знімаємо з водяної пари, домішуємо залишки борошна.

Остуджуємо тісто і ділимо на 10 шматочків. Кожен шматочок розкачуємо і вирізаємо корж. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Деко застеляємо пергаментом і випікаємо коржі з обрізками 5-7 хвилин.

Остуджуємо коржі й обрізки. Останні потім перетворюємо в крихту. Вершки з холодильника збиваємо до пишності. Окремо збиваємо сметану з цукром і з’єднуємо обидві маси.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обмазуємо з усіх боків і посипаємо сухарями. Залишаємо на 2 години при кімнатній температурі, потім ставимо на кілька годин у холодильник.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах