36092
16:57 10.052021

Ужгородський музикант створив надзвичайно сентиментальне привітання до Дня матері. ВІДЕО

Цікаве 8246

Закарпатський вокаліст та скрипаль Сергій Пічкар виконав легендарну пісню «Рідна мати моя». За першу добу відео переглянули понад 13 тисяч глядачів. Він не тільки заспівав, але і зіграв мелодію на гітарі. Окрім цього хлопець відомий і як скрипаль, зокрема він влаштовував виступи гри на електроскрипці просто неба на набережній лип, які збирали чималу аудиторію.

Мабуть, найбільше диво – це відчувати, як під твоїм серцем б’ється ще одне. Це танок удвох, який переходить у все життя. Любов матері – це пісня, яка супроводжує завжди і всюди, а відстані тут неважливі. Дуже важливо говорити мамам ЛЮБЛЮ і ДЯКУЮ. Поділіться цим відео з найріднішими ❤ З Днем матері! ? Дмитро Попюк Дякую за ідею Вікторія Жуйко-Сабо

Posted by Sergey Pichkar on Monday, May 10, 2021

«Рідна мати моя» або ж «Пісня про рушник» – це твір Андрія Малишка, музику до цієї поезії написав композитор Платон Майборода. Виконавців твору була велика кількість, зокрема Квітка Цісик, Дмитро Гнатюк, Олександр Таранець, Ярослав Євдокимов та інші.

Цю композицію Сергій вибрав неспроста, адже саме вона відома як гімн материнської любові, і вперше зазвучала ще у 1958 році. «Я дуже хотів привітати усіх мам, адже їхня щоденна невтомна праця без вихідних і відпусток – це дійсно подвиг. Саме ця пісня найкраще передає емоції, переживання мами за свою дитину упродовж всього життя. Також ми дуже часто багато уваги приділяємо новим композиціям, зарубіжним, забуваючи про власну музичну спадщину. Я дуже вболіваю за те, аби українська класична музика звучала якомога частіше» – розповів Сергії.

Кліп створив відеооператор Дмитро Попюк, зйомки відбулися у Невицькому, неподалік Ужгорода.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах