7129
10:00 2.052021

Гороскоп (3-9 травня)

Цікаве 3368

ОВЕН

Можливі значні перепади настрою. Якщо друзям буде потрібна ваша допомога, виявіть великодушність. У середині тижня не розраховуйте на службові успіхи та розуміння з боку керівництва. До вихідних життя прийде в норму, чому посприяє любов до авантюр.

ТЕЛЕЦЬ

Вас можуть повністю поглинути домашні проблеми. Компромісні рішення виявляться цілком прийнятними на роботі, але не в родині. Попереду багато дрібної й нудної роботи, яка вимагатиме терпіння та посидючості. У вихідні є шанс зіпхнути частину домашніх проблем на старших родичів.

БЛИЗНЮКИ

Не соромтеся запитати в друзів, чим вони стурбовані. Є шанс, що ви з легкістю їм допоможете, а вони будуть приємно здивовані широтою ваших можливостей. Цього тижня встигнете зробити більше, ніж заплануєте, але постарайтеся не завантажувати себе чужими справами.

РАК

Цього тижня колеги по роботі, які ще зовсім недавно насторожено ставилися до ініціатив, висунутих вами, тепер із задоволенням скинуть частину своєї роботи на ваші плечі. Вирішення багатьох проблем виявиться вам до снаги. У вихідні виділіть час для особистих справ.

ЛЕВ

Можете зіштовхнутися з різного роду бюрократичними проблемами, однак не треба сприймати це як поразку. Не випускайте з уваги навіть найнезначніші дріб’язки. У вихідні просто відпочивайте та розважайтеся, це принесе вам і тим, хто поряд, масу задоволення.

ДІВА

Не поспішайте і не рвіться братися за щось нове, намагайтеся не форсувати події, адже це виявиться лише нераціональною витратою сил. Цього тижня особливо важливо зберігати душевну рівновагу й навчитися радіти тому, що ви маєте, навіть у дрібницях.

ТЕРЕЗИ

Вам буде щастити, тож постарайтеся зосередитися на головному. З начальством краще не спілкуватися: якщо вам захочеться його покритикувати, то йому – перевірити якість вашої роботи. У вихідні займіться домашніми справами, які ви давно відкладали.

СКОРПІОН

Будете блискавично вирішувати найскладніші завдання і навіть долати, на перший погляд, непереборні труднощі. Настає період рішучих дій та блискавичної реакції. Увесь тиждень вам будуть надходити цікаві пропозиції в діловій сфері. На вихідних зможете нарешті розслабитися.

СТРІЛЕЦЬ

Основну роботу доведеться виконувати самостійно, об’єктивно розраховуючи свої сили та можливості. Бажання зняти напругу, зриваючись на тих, хто поряд, треба придушувати в зародку, інакше ви надовго зіпсуєте стосунки з близькими людьми й нічого не досягнете.

КОЗЕРІГ

Одноманітності, нудьзі та депресії просто не знайдеться місця у вашому житті! Не приховуйте від людей, які оточують вас, свої таланти й можливості. Якщо при цьому ви не дасте егоїзму взяти над вами гору, то суперечки і незгоди будуть обходити вас стороною.

ВОДОЛІЙ

На вас чекає досить напружений тиждень, який дозволить реалізувати багатопланові можливості та втілити в життя чимало задумів. Імовірно, надійде пропозиція нової цікавої роботи. Однак поряд із цим можуть нагадати про себе старі невирішені проблеми.

РИБИ

Настав час вашого розквіту. Але витратити його доведеться на трудові подвиги. Нові знайомі запропонують свіжі ідеї й відкриють перед вами чудові перспективи. Ваш авторитет помітно зміцниться. У вихідні треба приділити достатньо часу та уваги родині.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах