35411
10:00 4.042021

Гороскоп на 5 - 11 квітня 2021

Цікаве 3904

ОВЕН

У цей період ваше коло спілкування значно розшириться. Щоб не стати жертвою обману, будьте уважнішими. Намагайтеся не приймати важливих рішень, які не можна переграти. У вихідні потрібно бути поруч із тим, кого ви дійсно кохаєте.

ТЕЛЕЦЬ

Ситуація цього тижня сприятиме усуненню непорозумінь та зміцненню вашого авторитету. Нові пропозиції прийміть і використайте з найбільшою для себе вигодою. Імовірно, розкриється якась ваша таємниця, що призведе до напруженості в стосунках з близькими.

БЛИЗНЮКИ

Настає досить активний тиждень, сповнений подій. Вдало реалізуєте свої задуми. Можливе бурхливе зіткнення ваших інтересів з інтересами інших людей, але мир буде відновлений. У вихідні душу зігріє турбота коханої людини, а також зустріч із друзями.

РАК

Будьте особливо уважні до свого здоров’я. Постарайтеся розібратися цього тижня з нагромадженням справ, подумайте, що можна зробити заздалегідь. Не слід іти на поводі свого азарту. У вихідні спілкування буде активнішим, ніж зазвичай.

ЛЕВ

Вас можуть спантеличити й засмутити проблеми в професійній сфері. Доведеться вживати рішучих заходів, у тому числі тих, які вам не надто до душі. Вибір може змінити вашу подальшу долю. У вихідні почуйте близьких людей і не пропустіть важливої інформації.

ДІВА

Вам треба навчитися жити в злагоді з самим собою й тими, хто оточує вас. Ваші енергія та натиск дуже вплинуть на близьке коло. Прагнення виділитися й досягти бажаного приведуть вас до заповітної мети. Займіться благоустроєм дому – він стане ще більш затишним.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий період для реалізації сміливих починань, при цьому вам доведеться миттєво реагувати на мінливу ситуацію. Друзі охоче допоможуть, можете розраховувати на їхні поради, час і навіть фінанси. У вихідні багато що залежатиме від вашої ініціативності.

СКОРПІОН

На світі не знайдеться більш цілеспрямованої людини, ніж ви. Цього тижня зможете впоратися практично з будь-якою справою, якщо отримаєте хоча б мінімальну підказку про те, як це робиться. У вихідні можете піддатися нападу гніву та дратівливості.

СТРІЛЕЦЬ

Досягнення на роботі дадуться вам легко, тому треба осмислити свій успіх і зрозуміти, як ще раз повторити його, щоб відпрацювати методику. У цей період ви подолаєте будь-який конфлікт, якщо підійдете до пошуків рішення творчо.

КОЗЕРІГ

Вам знадобляться терпіння та об’єктивне ставлення до власних дій. Треба буде довести тим, хто поряд, свою незамінність, але не варто демонструвати гординю. У деяких ситуаціях успіху сприятиме наступальна тактика, тільки не перестарайтеся.

ВОДОЛІЙ

Доведеться набратися мудрості й терпіння, щоб подолати складнощі, які виникатимуть на вашому шляху. Настав час виконати давні обіцянки – зробіть це, щоб не скривдити близьких. Не забувайте про безліч домашніх справ та проблем, які чекають на вас.

РИБИ

Усе буде виходити на відмінно, але виявляйте пильність, адже примхлива удача може відвернутися від вас у будь-який момент. У вихідні постарайтеся завершити те, що почали, а спілкування скоротіть до необхідного мінімуму.Гороскоп на 29 березня – 4 квітня 2021

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах