https://rx.ua
35408
14:06 4.042021

Печінковий паштет

Цікаве 283

Рецепт цього простого та надзвичайно смачного печінкового паштету нікого не залишить байдужими. Це чудова ідея для закуски. Паштет ніжний та ароматний – просто тане в роті. А найголовніше – готується елементарно.

Інгредієнти:

– печінка куряча (очищена від жилок і плівок) – 200 г,

– масло вершкове – 100 г (50 г на паштет і 50 г на заливку),

– молоко – 50 г,

– коньяк – 2 ч. л.,

– чорнослив – 4–5 шт. (можна не використовувати або замінити на 50 г яблук, теж дуже смачно),

– сіль – на свій смак.

Спосіб приготування

Змішати в мисці курячу печінку, молоко, коньяк, чорнослив, сіль та розтоплене вершкове масло. Перебити все занурювальним блендером до однорідної консистенції.

Вилити отриману суміш у форму. Поставити її в ємність з окропом і помістити в розігріту до 160°С духовку на 45 хвилин.

Охолодити до кімнатної температури й залити зверху розтопленим вершковим маслом.

Покласти в холодильник до повного охолодження.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне