34852
10:00 14.022021

Гороскоп на 15 - 21 лютого 2021

Цікаве 2788

ОВЕН

Імовірно, отримаєте багато інформації, з якої буде складно виділити головне. Можете спровокувати конфліктну ситуацію з колегами по роботі. Вам доведеться відстоювати свої проєкти і плани. Намагайтеся не вплутувати сторонніх людей у свої сімейні проблеми.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня ваше серйозне та сумлінне ставлення до роботи точно не залишиться непоміченим. Швидше за все, надійде досить цікава пропозиція, що підніме ваш авторитет в очах тих, хто оточує вас. У вихідні може зірватися важлива зустріч.

БЛИЗНЮКИ

Не намагайтеся вирішувати все за допомогою сили та не перебільшуйте значення волі, тому що цим ви тільки наживете собі ворогів. Не починайте реалізацію задуманого, поки не відчуєте впевненість у власних силах. У вихідні проведіть час у компанії друзів і забудьте про проблеми.

РАК

Якщо зумієте перебороти лінь, то все буде прекрасно. Пропонуйте начальству свої ідеї, плани та проєкти – вони реалістичні, тож незабаром втіляться в життя. Прагніть відкривати для себе щось нове, тоді відчуєте, що в чомусь стали мудрішими.

ЛЕВ

Ви сповнені сил і рішучості, нестримне прагнення рухатися вперед дозволяє вам змітати всі перешкоди. Зможете зробити практично все, за що тільки не візьметеся. Намагайтеся зберігати гарні стосунки з начальством, адже від нього може залежати вирішення ваших проблем.

ДІВА

Тиждень неординарний і творчий. Якщо ви запланували подорож, то вона виявиться багата на враження та події. Фортуна буде посміхатися вам. Є шанс багато чого досягти. Не забувайте про відпочинок, адже втома може нагадати про себе в найбільш невідповідний момент.

ТЕРЕЗИ

Бажано присвячувати сили та час тільки тим завданням, які ви в стані вирішити. Намагайтеся не форсувати події, дозвольте їм іти своїм ходом. Виявляйте обережність під час спілкування з колегами по роботі. У вихідні вас може охопити творчий порив. Постарайтеся відпочити.

СКОРПІОН

Можливе внесення коректив у ваші плани, мінливість у службових справах. Зберіться з силами для нової справи. Якщо якась справа не буде виходити, не йдіть напролом, відкладіть її на кілька днів. Не дозволяйте апатії та ліні підібратися до вас занадто близько.

СТРІЛЕЦЬ

Упевненість у власних силах та оптимізм допоможуть вам завоювати прихильність тих, хто поряд, а також зміцнити стосунки з начальством. У професійних справах на вас чекає гарна творча смуга, можна сміливо розраховувати на доброзичливість і розуміння колег.

КОЗЕРІГ

Стосунки з колегами та начальством перейдуть на новий рівень. Цілком можуть налагодитися взаємини з дітьми й сусідами. Допомога друзів виявиться досить своєчасною. У вихідні пам’ятайте, що пригоди бувають не тільки цікавими, але й небезпечними.

ВОДОЛІЙ

Доведеться зосередити свої сили на вирішенні фінансових питань. Можливі складні, заплутані комбінації, у яких вам треба буде не тільки виявляти самостійність, але й знаходити спільну мову з партнерами по бізнесу. Удома ймовірні проблеми з дітьми, особливо з підлітками.

РИБИ

Цього тижня потрібно створити міцний і надійний фундамент для сприятливих умов праці та творчості. Занурення в роботу має бути комфортним, без різких рухів і сильних потрясінь. Вихідні – чудовий час для того, щоб сходити в ресторан.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Закарпатському угорському інституті провели День кар'єри та виставку продукції випускників
08:45
В ужгородському парку проклали стежку ментального здоров’я
08:30
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Всі новини