34791
17:42 2.022021

Суп з цибулі та часнику

Цікаве 4188

Інгредієнти:

– цибуля,

– морква,

– часник,

– маленька біла ріпка,

– овочевий бульйон – 570 мл,

– щіпка гірчиці в порошку,

– лавровий лист,

– оливкова олія – 30 мл,

– перець, сіль – за смаком.

Спосіб приготування

Дрібно наріжте цибулину. Почистіть два зубчики часнику й ретельно розітріть у ступці. Помийте моркву, почистіть і наріжте кубиками. Те ж саме зробіть із ріпкою. У каструлі розігрійте трохи оливкової олії. Покладіть нарізану моркву, цибулю, часник та ріпку. Обсмажте овочі на маленькому вогні, поки вони не набудуть золотистого кольору. Посоліть і поперчіть за смаком.

Через кілька хвилин додайте лавровий лист, порошок гірчиці й залийте овочевим бульйоном. Добре перемішайте суп, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися.

Доведіть до кипіння і варіть 20 хв. із закритою кришкою. Так ви не дасте випаруватися аромату й корисним речовинам. Як тільки суп буде готовий, вийміть лавровий лист. Перевірте, чи достатньо солі й перцю, і подавайте на стіл.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах