34785
10:00 1.022021

Гороскоп на 1 - 7 лютого 2021

Цікаве 1761

ОВЕН

Можна багато чого встигнути зробити для досягнення бажаної мети. Отримаєте довгоочікувану звістку здалеку. Якщо є сімейні або робочі проблеми, поспішайте їх вирішити. Наприкінці тижня родичі можуть звернутися до вас по допомогу.

ТЕЛЕЦЬ

Навчіться слухати й чути тих, хто поряд, і ви знайдете для себе багато цікавого та станете мудрішими. Можливе значне просування вперед у професійній сфері. Сприятливий час для ділових звершень. У вихідні для досягнення мети буде потрібна зібраність.

БЛИЗНЮКИ

Зможете з легкістю, за одним махом перебороти багато перешкод та бар’єрів. Сприятливий час для налагодження зв’язків і контактів. Ваші чарівність та авторитет можуть виявитися настільки значними, що оточення сприйме як належне всі ініціативи і пропозиції, які надійдуть від вас.

РАК

З’явиться реальний шанс здійснити свої задуми; єдине, що може перешкодити, – це ваша власна метушливість. Зможете реалізувати все або майже все завдяки своїм рішучим діям та виявленню логічної послідовності. До вихідних вас нарешті залишать у спокої.

ЛЕВ

Імовірне зростання в професійній сфері. У вас з’явиться шанс опанувати нові навички. Не давайте волі гніву – негативні емоції будуть лише сприяти погіршенню ситуації. Ухвалення важливого рішення відкладіть до кінця тижня.

ДІВА

Не відволікайтеся, робіть свою справу. Тепер необхідно працювати на найближче майбутнє – гарний період для затвердження та початку реалізації нових планів. Імовірними є цікаві перспективні знайомства, а також відновлення старих. Вихідні можуть подарувати вам свіжі ідеї.

ТЕРЕЗИ

Ваших сил та авторитету може вистачити багато на що. Ситуація, яка склалася, швидше за все, вимагатиме від вас серйозності й зосередженості. Спочатку необхідно продумати весь порядок дій, а вже після цього братися до вирішення конкретних завдань.

СКОРПІОН

Доведеться забути про відпочинок – цього тижня на вас очікує багато роботи. Для досягнення успіху вам будуть потрібні незвичайна рішучість і швидка реакція. Намагайтеся не прагнути негайних змін, дослухайтеся навіть до найтихішого шепоту своєї інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся не звертати уваги на дрібні неприємності, зосередьтеся на головному. У професійній сфері доведеться розраховувати лише на свої сили, однак ви досягнете успіху й без сторонньої допомоги. Вихідні бажано провести за містом, у колі родини та близьких друзів.

КОЗЕРІГ

Беріть навантаження, яке відповідає вашим можливостям. Загострена проникливість сприятиме діловому та професійному успіху. Імовірна пропозиція, яка відчинить перед вами нові двері. Поруч із близькими людьми ви відчуєте впевненість у своїх силах.

ВОДОЛІЙ

Не впадайте у відчай, якщо ваші плани втілюються з точністю до навпаки. Спробуйте використати ситуацію, яка склалася, собі на користь. Через зайву заглибленість у робочі проблеми, ви можете пропустити важливі деталі. Не дайте вихідним пропасти дарма.

РИБИ

Цього тижня будуть раптово виникати і реалізовуватися сприятливі можливості. Вирішуйте всі справи без поспіху та суєти. Необхідно виявляти ініціативу і сміливість. У вихідні вам знадобиться максимум витримки під час спілкування з дітьми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах