34558
15:48 5.012021

У Перечині святкові ялинки прикрашають захисними масками. ФОТО

Цікаве 3862

2020 рік видався складним для більшості населення України. Втім, у період новорічно-різдвяних свят люди не втрачають оптимізму. Пандемія – пандемією, але традицію прикрашати ялинку ніхто не відміняв. Нині популярними є не тільки традиційні іграшки, а і все, що пов’язане з Covid-19.

У фойє поліклініки Перечинської райлікарні святковими вогнями сяє штучна ялинка. “Наша ялинка скромна, проте дуже гарна. Подобається і нашим працівникам, і пацієнтам”, – каже кореспонденту “Карпатського об’єктива” лікар-окуліст Анжеліка Гартнер.

Штучна ялинка також встановлена у Перечинському центрі зайнятості. На ній багато іграшок, прикрас, під нею – подарункові коробки. Новорічна гостя – гарна, пишна, святкова. На її тлі працівники та відвідувачі радо роблять фото на згадку.

У магазині “Квіти”, який знаходиться по вулиці Ужанській, продають штучні зелені красуні. На деяких – нові захисні маски.

– Цей час пандемії асоціюється із захисними масками, тому і ми почепили маски на ялинки, аби люди не забували одягати маски, – прокоментувала мені дану ситуацію продавчиня.

На прибудинковій території площі Незалежності (мікрорайон “Штати”) росте лісова красуня. На її гілках вітер гойдає захисними масками.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах