34333
10:00 20.122020

Гороскоп на 21 - 27 грудня 2020

Цікаве 2595

ОВЕН

Настає тиждень благоустрою, це буде стосуватися практично всіх сфер вашого життя. Намагайтеся приділяти більше уваги собі, діяти у своїх інтересах і дотримуватися власних смаків. У вихідні буде вдалою поїздка на природу. Близькі люди підтримають ваші починання.

ТЕЛЕЦЬ

Можете стати об’єктом підвищеної уваги, не дозволяйте боязкості та зайвій скромності перешкодити вам отримати з цього можливу вигоду. Імовірно, під тиском обставин ви зміните свою точку зору. Родина буде очікувати від вас занадто багато, але не приймайте все близько до серця.

БЛИЗНЮКИ

Бажано завершити всі початі справи, це дозволить вам уникнути непорозумінь і неприємностей. У родині можлива конфліктна ситуація з грошима. У вихідні приділіть більше уваги відпочинку, постарайтеся виїхати за місто. Природа позитивно вплине на ваш настрій і самопочуття.

РАК

Цього тижня ви можете відкрити для себе щось нове й вигідне в діловому партнерстві, отримати допомогу та звільнитися від минулих боргів, як фінансових, так і моральних. Слід позбутися невпевненості й сумнівів – настав ваш час, коли ви зможете реалізувати багато задумів

ЛЕВ

Не варто піддаватися на привабливі пропозиції знайомих, вони, можливо, щирі, але радості вам ці угоди не принесуть. Будете сповнені сил та енергії. У вихідні приділіть увагу рідним: у своєму домі ви знайдете набагато більше цікавого та приємного, ніж за його межами.

ДІВА

Зорі радять вам відпочивати й не завантажувати свою голову думками про роботу. Цього тижня виявіть творчу ініціативу та будьте доброзичливі в стосунках з колегами по роботі, особливо з підлеглими. У вихідні ваша рішучість стане козирем і піде вам на користь.

ТЕРЕЗИ

Не варто дарма витрачати час. Не зупиняйтеся на досягнутому, сміливо беріть наступну висоту. Рухайтеся вперед, як тільки настане слушна мить. Довіртеся порадам друзів, вони розберуться в нюансах назрілої проблеми. У вихідні здійснення ваших планів залежатиме тільки від вас.

СКОРПІОН

Ви справляєте хороше враження на тих, хто поряд. Їм здається, що ваші можливості безмежні, ніхто й не здогадується, як важко даються вам ці успіхи. Довіряйте своєї інтуїції, вона підкаже правильне рішення. У вихідні намагайтеся не підпускати до себе сумніви та невпевненість.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете сповнені сил та енергії. Однак коли друзі чи рідні запропонують допомогу, не відмовляйтеся від неї. Багато проблем зникнуть, а справи підуть успішніше, якщо ви не будете настільки принципові, критикуючи колег по роботі. У вихідні бережіться обманів.

КОЗЕРІГ

Не варто приймати поспішних рішень, будьте розважливі й наполегливо працюйте на своє майбутнє. Почніть втілювати в життя задумане: якщо не використаєте цей період, то упущене буде складно надолужити. У вихідні зорі радять не ображатися, не засмучуватися та всіх пробачати.

ВОДОЛІЙ

Важливо не спізнюватися, особливо на роботу. Колегам може знадобитися ваша підтримка – постарайтеся не відмовляти їм. Ваша вроджена дипломатичність допоможе вирішити матеріальні труднощі. У вихідні візьміть до уваги плани тих, хто поряд.

РИБИ

У цей період зросте навантаження інтелектуального характеру: вам треба буде виявляти більше відповідальності. Можливе поліпшення стосунків із членами родини. Вихідні посприяють прийняттю конструктивних рішень і здійсненню активних дій.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини