34224
10:00 13.122020

Гороскоп на 14 - 20 грудня

Цікаве 2551

ОВЕН

Треба виявляти розсудливість у словах і вчинках. Не варто кидатися з однієї крайності до іншої. Цього тижня ваші рішучі дії обов’язково увінчаються успіхом. Не виключене також підвищення по службі. Зустріч із друзями у вихідні обіцяє чудові враження.

ТЕЛЕЦЬ

У вас з’явиться можливість швидко розібратися зі складними ситуаціями. Постарайтеся плавно ввійти в робочий ритм: не варто хапатися за все одразу. Ви практично не матимете перешкод для досягнення будь-якої мети. У вихідні зорі радять відзначити свої успіхи з друзями.

БЛИЗНЮКИ

У вас є шанс створити міцний фундамент для подальших досягнень у роботі та творчості. Успіх буде базуватися на вашій пунктуальності й сумлінності. Не дозволяйте нікому маніпулювати вами. Вихідні присвятіть активному відпочинку, не сидіть удома.

РАК

Важливо не спізнюватися, особливо на роботу. Однак не варто намагатися завоювати репутацію трудоголіка, ваші зусилля не оцінять. Приділіть не менше часу відпочинку та розвагам. У вихідні візьміть до уваги плани близьких людей. Вони можуть вас куди-небудь запросити.

ЛЕВ

Цього тижня можуть турбувати питання, пов’язані з кар’єрою. Ваш підхід до вирішення проблем допоможе впоратися з багатьма справами. Ретельно аналізуйте події, які відбуваються з вами, і не робіть імпульсивних та необдуманих кроків. У вихідні порадує особисте життя.

ДІВА

Почнете відчувати, що наповнюєтеся життєвою енергією, знову стаєте особою, здатною творити. Сприятливий час для того, щоб зайнятися плануванням як близького, так і віддаленого майбутнього. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів у здійсненні ваших задумів.

ТЕРЕЗИ

Тиждень буде насичений спілкуванням з друзями та колегами. Хтось із нових знайомих може виявитися дуже впливовою персоною, що піде вам тільки на користь. У вихідні займіться прибиранням дому, однак постарайтеся виділити час і для спілкування з близькими.

СКОРПІОН

Приділяйте увагу дрібницям і не забувайте про пунктуальність. Цього тижня треба зосередитися на головному. Тепер ваше завдання – зберегти досягнуте, тож уникайте різких змін. Не варто нікому демонструвати свої негативні емоції. Вихідні будуть вдалі для візитів та зустрічей.

СТРІЛЕЦЬ

Не допускайте, щоб вами керували негативні емоції. Не намагайтеся всіма командувати. Сміливо можете розраховувати на допомогу друзів, а от начальству краще не дошкуляти з проханнями. Цей період – гарний час для руйнування старого та творення нового.

КОЗЕРІГ

З’явиться можливість вирішити багато справ, які нагромадились останнім часом, а також поліпшити стосунки з колегами та знайомими. Не беріть на себе чужу відповідальність. Ваші ділові якості можуть піддатися серйозній перевірці, але ви з честю вийдете із ситуації.

ВОДОЛІЙ

Не варто сваритися з друзями та родичами – без них ваше життя все одно не буде щасливим. У цей період зможете багато чого встигнути, якщо вам удасться зібратися та добре розпланувати свій час. Наприкінці тижня, швидше за все, настане довгоочікуваний період везіння.

РИБИ

Усі ваші таємні задуми можуть реалізуватися, тому будьте мудрішими й бажайте тільки того, що вам дійсно потрібно. Важливо показати колегам свої нові уміння та навички. У вихідні для здійснення запланованого спочатку треба буде трохи відступити, а вже потім іти вперед.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини