
11:42 5.122020
Салат із запеченого буряка з куркою
Цікаве
652

Інгредієнти:
– буряк (середнього розміру) – 3 шт.,
– варене куряче філе – 400 г,
– часник – 3 зубчики,
– волоські горіхи – 50–80 г,
– сіль – за смаком,
– майонез – кілька столових ложок.
Спосіб приготування
Загорнути неочищений буряк у фольгу й помістити в розігріту до 200°C духовку на 45–50 хвилин. Дати коренеплоду охолонути, зняти шкірку та нарізати невеликими кубиками. Так само зробити з куркою. Подрібнити часник.
Горіхи дрібно нарізати, злегка обсмажити на сухій сковороді, а потім разом із сіллю та майонезом додати до підготовлених інгредієнтів і перемішати.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Мукачеві демонтують ялинку
16:10
В ужгородських дев'ятиповерхівках горіли квартири
15:53
Іштван Петрушка став заступником голови Закарпатської ОДА
15:29
На Закарпатті поліцейські припинили розповсюдження небезпечних психотропів. Фото, Відео
15:09
Незабаром стартує Зимова першість Закарпаття з футболу
14:53
COVID-19 в Мукачеві: за добу - сім нових хворих
14:41
Андраш Мештер про закарпатський туризм під час епідемії
14:30
В Ужгороді поліцейські врятували жінку від загибелі під час пожежі. ФОТО
14:21
На ЗНО – з ID-паспортом
13:14
В Ужгороді чоловіки попросили телефон для дзвінка й утікли з ним
12:59
Всі новини
Головне
Публікації
У закарпатському Заріччі підростає розсада ранньої капусти. ФОТО
08:45
ФК «Минай» активно готується до другої частини сезону 2020/21
16:40
Водохреще на Закарпатті: попри мороз та карантин ужгородці радо пірнали в крижану купіль. Фото, Відео
15:42
Неймовірна різдвяна історія: котик-приблуда дав знак, що в родині буде поповнення
14:48
Закарпатські баскетболісти були близькими до сенсаційних перемог
13:42
Всі Публікації
Фото
Відео