33834
14:36 7.112020

Банановий хліб

Цікаве 6457

Інгредієнти:

– банани – 3 шт.,

– яйця – 3 шт.,

– цукор – 100 г,

– цукор ванільний – 10 г,

– олія – 100 мл,

– борошно пшеничне – 200 г,

– розпушувач тіста – 10 г,

– сіль – 1/8 ч. л.

Спосіб приготування

Розігріти духовку до 200°С. Форму змастити, посипати борошном і покласти в холодильник.

Два банани почистити, розім’яти виделкою і змішати з яйцями. Додати звичайний і ванільний цукор, сіль, олію. Всипати борошно та розпушувач. Змішати інгредієнти в мисці. Однорідна консистенція не обов’язкова, достатньо просто з’єднати складові.

Вилити тісто у форму, розрівняти. Один банан почистити, розрізати вздовж і покласти зверху. Випікати близько 40 хвилин. Готовність можна перевірити сірником.

Вийняти хліб із духовки, охолодити й дістати з форми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини