33774
17:18 28.102020

Рибні котлети в мультиварці

Цікаве 1854

Інгредієнти:

– 1 кг рибного філе (підійде будь-яка риба),

– оливкова олія для смаження,

– 1 морквина,

– 1 цибуля,

– 1 яйце,

– 1 стакан панірувальних сухарів,

– 2 шматочки черствого чорного хліба без скоринки,

– 1 стакан молока,

– сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування

Рибне філе нарізаємо шматочками. Ці шматочки повинні бути невеликими, щоб їх було зручно подрібнити в м’ясорубці або на блендері. Перекручуємо філе. Дрібно наріжемо цибулину і натремо на тертці моркву.

Замочуємо черствий чорний хліб у склянці молока.

На сковорідку відправляємо ложечку оливкової олії. Обсмажуємо цибулю і моркву до м’якості. 

Змішуємо прокручену в блендері або на м’ясорубці рибу, цибулю, моркву і розмочений хліб. Додаємо в суміш яйце і сіль із перцем.

Отриману суміш ще раз прокручуємо в м’ясорубці або в блендері.

Насипаємо в зручну ємність панірувальні сухарі. Ліпимо котлетки однакового розміру з отриманої суміші, обвалюючи фарш у панірувальних сухарях. Смажимо котлетки до золотистого кольору з кожного боку.

Не забудьте про легкий овочевий салат, з яким рибні котлети зможуть завоювати весь світ.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах