33761
10:00 1.112020

Гороскоп на 2 - 8 листопада 2020

Цікаве 2853

ОВЕН  

Навчіться приховувати роздратування й комплекси. Імовірні зміни, до яких ви психологічно ще не підготовлені. Без допомоги родини і друзів вам навряд чи з усім цим можливо упоратися. У вихідні не варто занадто перевтомлюватися, залишіть якнайбільше часу для відпочинку. 

ТЕЛЕЦЬ 

Бажано простежити за своїми висловами, ви можете стати надмірно балакучими, а це нікому ще не приносило користі. Нестандартний підхід до вирішення проблем на роботі дасть позитивний результат. Головне завдання вихідних – охорона власного приватного життя від чужого втручання. 

БЛИЗНЮКИ  

Постарайтеся виділити якомога більше часу активному відпочинку. Можливе також отримання цікавої інформації, до якої вам необхідно уважно прислухатися. Перед вами зараз можуть відкритися просто блискучі перспективи. У вихідні не баріться, а погоджуйтеся на привабливі пропозиції.

РАК  

З’явиться шанс надолужити прогавлені можливості. До вашого життя може повернутися колишня любов. На роботі буде корисно провести роботу над помилками. Вам доведеться спілкуватися з різними людьми. У вихідні рекомендується пасивний відпочинок, дозвольте собі як слід відіспатися. 

ЛЕВ  

Постарайтеся не відмовляти в допомозі близьким. Ви цілком у змозі вирішити багато їхніх проблем. Упорядкуйте грошові справи, плануйте великі витрати заздалегідь. Спілкування з друзями порадує новими ідеями. А стосунки з родичами можуть ускладнитися. Вихідні краще провести вдома. 

ДІВА  

Ваша увага повинна бути сконцентрована на дрібних життєвих проблемах. Зараз сприятливий момент для виходу зі складної ситуації. Необхідна обережність у всіх справах. Жодних важливих справ починати не рекомендується. У вихідні влаштуйте вечірку для друзів або покличте родичів на обід. 

ТЕРЕЗИ  

Успіх вам гарантований, але тільки в тому разі, якщо ви будете активними та наполегливими в досягненні мети. Тож сміливо пропонуйте власні ідеї, плани та проєкти, вони цілком реалістичні, а отже незабаром мають усі шанси втілитися у життя. У вихідні ймовірні зустрічі із цікавими людьми. 

СКОРПІОН  

Цікава інформація зробить вас більш досвідченішими, та й співрозмовником ви станете куди більш приємним. Деякі відсунуті на потім справи можуть зажадати від вас уваги. Постарайтеся розібратися з ними швидко, щоб не виникали прикрі непорозуміння. Вихідні присвятіть відпочинку. 

СТРІЛЕЦЬ  

Проясняться старі та сформулюються нові завдання, які вам необхідно буде вирішити. Рожеві окуляри краще зняти, як би комфортно вам у них не було. Обережніше з інформацією, стежте за своєю мовою, перш ніж щось вимовити, двічі подумайте. Зайвого у вихідні не говоріть.

КОЗЕРІГ  

Усі ваші проблеми виникають через неорганізованість, а конфлікти з партнерами трапляються винятково через дрібниці. У вас може з’явитися можливість для сходження кар’єрними сходами. У ці вихідні рекомендується  спокійний відпочинок, що дозволяє відновити сили й знайти рівновагу. 

ВОДОЛІЙ  

Має бути багато зустрічей, новин, поїздок по справах. Різко покращиться настрій, стане відчутно більше сил, які будуть вимагати виходу, у вас з’явиться безліч нових планів та ідей. Роботу міняти не варто, постарайтеся усталити свій авторитет на цій. Довіряйте інтуїції, якщо хочете уникнути прорахунків. 

РИБИ  

Краще поринути в роботу цілком, аніж звертати увагу на дрібниці, шуміти та конфліктувати з колегами. Ви зможете впоратися з багатьма проблемами, що нагромадилися і добряче набридли. Вдалою буде зустріч із керівництвом, до ваших пропозицій прислухаються і оцінять їх гідно. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах