33758
10:00 25.102020

Гороскоп на 26 жовтня - 1 листопада 2020

Цікаве 1987

ОВЕН  

Вам доведеться забагато працювати, зате й з’явиться можливість виявити усі найкращі ділові якості. У вас усе вийде. Про відпочинок зараз краще не думати, щоб зайвий раз не засмучуватися. У вихідні влаштуйте вечірку, але запросити на неї доведеться ваших колег та ділових партнерів.

ТЕЛЕЦЬ  

Відкиньте всі свої амбіції та постарайтеся поводитися скромно. Робота може зараз займати у вас досить багато часу. Не забувайте все ж і про власний дім, наведення порядку і створення комфорту в ньому – адже це теж немаловажне для вас завдання. Вихідні проведіть із близькими людьми.

БЛИЗНЮКИ 

Можна сміливо будувати та реалізовувати глобальні плани. Не будьте занадто вразливими, адже в такому випадку ви ризикуєте пропустити вигідну пропозицію або посваритися з близькими вам людьми. У вихідні не варто з’ясовувати стосунки з коханою людиною. Виділіть більше уваги дітям. 

РАК 

Удача готова посміхнутися вам, але тільки в тому разі, якщо ви теж постараєтеся для реалізації свого плану. Не можна сліпо дотримуватися своїх бажань, вони можуть завести вас у безвихідь. Є ризик довіритися нещирим людям, які просто використають вас. У вихідні поспілкуйтеся з давніми друзями. 

ЛЕВ  

Багато що залежить зараз саме від вашого настрою. Якщо ви будете в гарному настрої, все заплановане буде виходити – навіть із першого разу. Удача не пройде повз вас. Ви зможете досягти своєї мети і просунутися службовими сходами. У вихідні постарайтеся все ж таки не пропустити свого шансу. 

ДІВА  

Вас може тривожити внутрішнє напруження, готове в будь-який момент вирватися і змести все на своєму шляху. Ось чому вам потрібно більше гуляти, а також уникати непотрібних і неприємних зустрічей. У вас може з’явитися шанс поміняти сферу діяльності. У вихідні настрій покращиться. 

ТЕРЕЗИ  

Вас буде багато в чому супроводжувати успіх, але не кваптеся розтрачувати його по дріб’язках. Для досягнення важливого завдання вам таки доведеться переглянути деякі життєві принципи. Тільки не варто всім і кожному нав’язувати власну думку. Важливо якраз уміти вислухати інших. 

СКОРПІОН 

Постарайтеся не тільки плідно попрацювати, але й при цьому не забувати як слід відпочивати. Інакше можливі безсоння та інші проблеми зі здоров’ям. Усі ділові питання потрібно вирішувати швидко, без зайвих коливань і міркувань. У вихідні постарайтеся уникати сварок і суперечок. 

СТРІЛЕЦЬ  

Не варто дозволяти собі розслаблятися, адже події можуть зажадати від вас напруженої роботи і швидкого прийняття рішень. Але вони й принесуть вам успіх та визнання. Вам просто необхідно зараз тримати руку на пульсі. Чим вищим буде ритм, тим жити виявиться цікавіше. 

КОЗЕРІГ 

Активніше спілкуйтеся з колегами, не уникайте також розмов із керівництвом. Якнайменше витайте в хмарах. Замість того, щоб віддаватися мріям, живіть сьогоднішнім днем. Будьте обережними у висловах і постарайтеся скоротити витрати. У вихідні вас захопить прогулянка на природу.

ВОДОЛІЙ  

У справах виявіть дипломатичність і гнучкість, прислухайтеся до голосу своєї інтуїції. Вам доведеться приймати серйозне рішення, від якого можуть залежати подальші події вашого життя. У вихідні постарайтеся не метушитися, інакше ви не відпочинете, а втомитеся більше, ніж на роботі. 

РИБИ  

Багато чого з бажаного може збутися, тому варто бути обережнішими у своїх бажаннях. Вчіться сполучати старе і нове, при цьому відкидаючи усе зайве. У вихідні ви можете прекрасно провести час на дружній вечірці, де відчуєте себе душею компанії. Не виключені також нові приємні знайомства.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах