33671
10:00 18.102020

Гороскоп на 19 - 25 жовтня 2020

Цікаве 3483

ОВЕН

Можете сміливо братися до виконання нового проєкту, особливо якщо він обіцяє гарний прибуток. Не варто ні з ким ділитися своїми планами. А от особисте життя спробуйте обговорити з друзями. Вони можуть дати пораду. У вихідні постарайтеся знайти час для неквапливої прогулянки в гарній компанії.

ТЕЛЕЦЬ

Настає вдалий період для укладання угод і проведення важливих переговорів. Імовірні також нові враження та знайомства. Постарайтеся все ж таки реально оцінити свої можливості й не звалювати на себе непосильний обсяг роботи. В іншому разі можна просто залишитися без вихідних.

БЛИЗНЮКИ

У погоні за справедливістю постарайтеся уникати конфліктів, вона переможе, але трохи пізніше, а ви поки що побережіть власні сили. Варто також довірити прийняття важливих рішень іншим. У вихідні не рекомендується бути надто відвертим, відкладіть на майбутнє бесіди на жалісливі теми.

РАК

Ви цілком успішно зараз упораєтеся з багатьма наболілими проблемами. Головне – не падати духом. Труднощі – це лиш тимчасове явище. Вам зараз, як повітря, необхідні комфортна атмосфера і турбота близьких людей, але все залежить тільки від вас. У вихідні вибирайтеся у гості.

ЛЕВ

Ви зможете успішно реалізувати свої плани, у вашій кар’єрі зараз наступив дуже відповідальний період. Постарайтеся свої емоції контролювати, не доводіть суперечки та розбіжності в поглядах до конфліктної ситуації. У вихідні влаштуйте генеральне прибирання вдома.

ДІВА

Імовірні професійний зліт і успіх, до того ж, навіть у зовсім різних галузях. Однак знайдуться й ті, хто вам позаздрить, тому, будь ласка, намагайтеся не хвалитися зараз своїми досягненнями. Уникайте також стресових ситуацій. У вихідні займіться благоустроєм свого житла.

ТЕРЕЗИ

Професійна сфера відніме багато сил і часу. Але за це можна чекати премію та підвищення зарплатні. Не розповідайте зайвого при спілкуванні з випадковими людьми. Мають відбутися приємні зустрічі з давніми друзями. У вихідні бажано знайти час для відпочинку і спілкування.

СКОРПІОН

Ви сміливо можете розширювати свій бізнес, але для успіху вам знадобиться талант дипломата. Він буде цінуватися більше, ніж принциповість. Постарайтеся не відмовляти в допомозі близьким, будьте готові й самі її запропонувати, якщо відчуєте, що нужденний соромиться вас попросити про це.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете залагоджувати проблеми на роботі або при спілкуванні з близькими. Не виключено, що вам доведеться мирити родичів або друзів. Однак, перш ніж діяти, варто все ретельно продумати та підготувати. У вихідні важливо нікуди не квапитися, а просто відпочити від усіх турбот.

КОЗЕРІГ

Не варто проявляти ініціативу і занадто багато брати на себе. Вам самі усе запропонують і усе дадуть. Можна чекати також на доленосну зустріч. Треба тільки опинитися в потрібному місці в потрібний час. У вихідні виявіть активність, але не в роботі, а у відпочинку та у розвагах.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся виявити витримку і дипломатичність. Розбіжності з колегами повинні бути врегульовані винятково в парламентських висловах. Важливо, щоб ніхто не затаїв на вас образу. Ви можете зав’язати безліч цікавих і корисних знайомств. У вихідні було б непогано, наприклад, піти в кіно.

РИБИ

Доведеться зосередитися на справах, не відволікаючись на щось стороннє. У вас виникне чимало цікавих ідей і планів. Але вам поки зарано думати про їхню реалізацію. Та все ж ви й далі збирайте інформацію на цікаві для вас теми, адже вона вам неодмінно придасться в майбутньому.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах